2641
Barbecue trends
Gepubliceerd: 18-07-2017 Laatste update: 15-09-2023

Er beloven weer een paar lekker warme dagen aan te komen. Heerlijk, lekker buiten zitten en eind van de middag gezellig de barbecue aan! Heb jij nog geen barbecue in huis of is die van jou aan vervanging toe lees dan snel verder. Wij hebben de meest trendy barbecues van nu voor je op een rijtje gezet. En... vandaag besteld is morgen al in huis dus waar wacht je nog op....

bbgrill-kamado-barbecue.jpg

1. bbgrill kamado barbecue
De Kamado Mini van BBGrill is een veelzijdige houtskoolbarbecue. De Kamado is gebaseerd op de duizenden jaren oude Kamado kooktechniek uit Japan. Het woord 'Kamado' betekent dan ook letterlijk 'fornuis' in het Japans. De barbecue is voorzien van een dikke keramische kuip en deksel. Hierdoor blijft de warmte behouden en heb je perfect de controle over de temperatuur. Daarnaast houdt keramiek vocht vast, waardoor je gerechten heerlijk sappig zijn. 

inspiratiebrochures1.png

weber-q1200-gasbarbecue.jpg

2. weber q1200 gasbarbecue
Staat er een heerlijke barbecue met vrienden op de planning? Met de zwarte Q1200 gasbarbecue van Weber zit je helemaal goed, want hiermee bereid je de meest heerlijke gerechten op een snelle en eenvoudige manier. Deze compacte barbecue laat je niet lang wachten op de briketten die warm moeten worden. Je steekt de stekker in het stopcontact en starten maar! Deze barbecue is er ook nog eens in een aantal hele gezellige kleurtjes.

barbecook-otto-rookoven.jpg

3. barbecook otto rookoven
Om de traditie in stand te houden ga je aan de slag met de Otto rookoven van Barbecook. Door warm te roken bereid je heerlijke gerechten met de traditionele rooksmaak. Ook als je nooit eerder gebruik gemaakt hebt van de rookoven, kun je vertrouwen hebben. Plaats een handje met geweekte rookchips in de lade, steek de stekker in het stopcontact en je bent klaar voor gebruik. Het schoonmaken van de rookoven is simpel. De verschillende platen en roosters van roestvrijstaal kun je in vaatwasser stoppen.

bbgrill-draagbare-barbecue.jpg

4. bbgrill draagbare barbecue
Deze draagbare barbecue van BBGrill is licht van gewicht en heeft een compact formaat. Ideaal voor een barbecue bij vrienden of bijvoorbeeld in het park. De barbecue beschikt over twee handgrepen aan de zijkant en is gemaakt van hoogwaardig staal. Hierdoor wordt de buitenkant niet heel heet en kun je de barbecue gemakkelijk verplaatsen. 

BarrelQ-01.jpg

5. BarrelQ
De innovatieve BarrelQ is een stoere barbecue, buitenkeuken, vuurkorf en design tuinmeubel in één. Deze zogeheten 'olievat' barbecue is zo gemaakt, dat je hem op allerlei manieren kunt gebruiken. Daarnaast staat hij ook nog eens goed in je tuin!
Bloomingville-bbq-outdoor.jpg

6. Bloomingville bbq outdoor
Wie heeft besloten dat barbecues saai moeten zijn? Deze unieke BBQ-emmer van Bloomingville is functioneel én ook nog eens in een stijlvol jasje gestoken. De emmer voegt zeker weten een vleugje humor toe aan je tuin!
De emmer is vervaardigd uit metaal en wordt geleverd inclusief een rek met daaraan een houten handvat, zodat je niet je handen brandt tijdens het bereiden van lekkernijen op de barbecue. De bak is eenvoudig te verplaatsen en kan zelfs worden meegenomen als je gaat picknicken. Hoe leuk!

barbecook-edson-barbecue.jpg

7. Barbecook Edson Barbecue
Wie zegt dat alleen bier of olie uit een vat komt? De Edson barbecue van Barbecook is een stoer exemplaar en een echte blikvanger. De Edson beschikt over een XL rooster voor XL grillen. Het rooster heeft een diameter van maar liefst 47,5 centimeter, waarmee je in één keer voor tien personen tegelijk kunt grillen. Het grillrooster is bovendien in hoogte verstelbaar, zodat je zelf de afstand tot het vuur kunt bepalen. Klaar met barbecueën? Doe de afdekklep op de Edson en je hebt een bartafel! Zo kun je na het barbecueën nog even lekker nagenieten.

Weltevree-buitenkeuken.jpg

8. Weltevree buitenkeuken
Met de Weltevree buitenkeuken wordt koken een buitenactiviteit het hele jaar rond. De combinatie van een prachtige tuinkachel met oventje voor authentieke pizza’s en de grillmogelijkheden maakt deze outdooroven een onmisbaar item in iedere tuin! Lekker buiten koken of warm blijven bij de kachel, je hebt er elk seizoen plezier van.

fietskar-barbecue.jpg

9 Fietskar bbq
Geniet nu overal van een gezellige bbq met deze fietskar bbq! Binnen enkele seconden is de kar om te toveren tot een hoge houtskoolbarbecue. Met de meegeleverde koppeling en trekhaak koppel je hem aan de fiets en rij je naar het strand of mooie plek!

weber-bar-b-kettle.jpg

10. weber bar-b-kettle
Barbecueën staat tegenwoordig voor bewust genieten en een nieuw saamhorigheidsgevoel. Lekker buiten met familie, vrienden of collega's. Barbecueën is de meest ongedwongen en leukste vorm van een gezamenlijk etentje en heeft zich intussen ontwikkeld tot een onafhankelijke eetcultuur. Waarbij ook de meest veeleisende fijnproever volledig aan zijn trekken komt.
De Weber Bar-B-Kettle is een prijsbewust instapmodel. Met niet alleen de vorm, maar ook alle kwaliteits- en veiligheidskenmerken die horen bij een echter Weber barbecue is dit een perfecte brikettenbarbecue.

Lees ook:

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide