Wat zou het leven zijn zonder muziek? Met dit Volkswagenbusje hoef je daar niet over na te denken want hiermee heb je altijd een hoogwaardige speaker bij de hand om via bluetooth naar muziek te luisteren. Dit origineel vormgegeven model met een schaal van 1:20 levert 2 x 3 W power en ontvangt tot op 10 meter afstand signaal. Deze retro-blikvanger is een origineel cadeau voor retro-fans en muziekliefhebbers. 

 

Het Volkswagenbusje hoort bij de jaren 60 en 70. Dit model staat voor vrijheid, voor avontuur, voor eropuittrekken, de wijde wereld in! Het beroemde busje is weer terug en nu in de vorm van een kwalitatief hoogwaardige luidspreker. Het mini-Volkswagenbusje is mooi om te zien en net zo fijn om naar te luisteren. Moderne muziek uit een nostalgisch busje, wat wil je nog meer?

bluetooth-speaker-volkswagenbusje-zijaanzicht-cadeautjes-nl_8976-e3231df1.jpg

De sound in het busje wordt opgewekt door een accu van 500 mAh. Daarnaast beschikt de mobiele luidspreker over een uitgangsvermogen van 2 x 3 W. Heb je radio of muziekbestanden op je smartphone, dan kun je via bluetooth tot een afstand van 10 meter signalen naar het busje sturen. De luidspreker op wielen beschikt ook over een mini usb-aansluiting en een klink-aansluiting, alles voorzien van de allernieuwste techniek.

bluetooth-speaker-volkswagenbusje-vooraanzicht-cadeautjes-nl_8976-1dbe937d.jpg

Dit originele Volkswagenbusje is ideaal reisgezelschap bij een dagje vissen, op de camping of bij een zonnige dag in het park. De luidspreker laat zien hoe nostalgie en moderne techniek kunnen samensmelten. De bluetooth-speaker "Volkswagenbusje“ is een leuk verjaardagscadeau voor muziekliefhebbers, een origineel kerstcadeau en ook als verrassend cadeau voor andere gelegenheden zeer geschikt.

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Morres 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen