wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Social Media ijsjes

 
Woning te koop aanbieden
Gratis keukenboek
social media, ijsjes, zoku, waterijs

Uw eigen ijsjes maken is natuurlijk al leuk, maar nu kunt u ze ook versieren! Met de Zoku Social Media Kit kunt u de ijsjes die met de Zoku Quick Pop maker gemaakt zijn versieren.

Zo kunt u ervoor kiezen de ijsjes te versieren met een leuke smiley, een 'Thumbs up' of de welbekende ‘Like’. In de Social Media Kit zitten 26 letters, 10 nummers en 14 symbolen. U kunt dus eindeloos variëren en de leukste combinaties maken.

Het maken van versierde ijsjes is erg gemakkelijk. U zet de Quick Pop Maker in de vriezer, zodat deze helemaal bevroren is. Dan plaatst u de meegeleverde pop sticks (ijsstokjes) in de bevroren houder. Daarna doet u een figuurtje op het ijsstokje en schenkt limonade, vruchtensap, yoghurt of fruit in de houder. In slechts 7 tot 9 minuten heeft u een heerlijk ijsje gemaakt dat er super leuk uit ziet. Met de super tool kunt u het ijsje gemakkelijk uit de houder halen.

Een absolute hit op feestjes!

gratis woonbrochures

gratis roomplanner


Gratis woonbrochures