Ben je een fervent gebruiker van de hashtag op social media? Met de Hashtag ijsblokjes van Slam maak je van elk drankje wel een heel speciale variant. Met de ijsblokjesvorm kun je uit alle vloeistoffen echte hashtags creëren. Zo maak je niet alleen meer op social media gebruik van dit symbool, maar ook tijdens je alledaagse bezigheden. Uit de blauwe vorm kun je in totaal acht ijsklontjes halen.

Vul de vorm met water en leg hem een poos in de vriezer. IJsklontjes die eruit zien als een hashtag
Als het water eenmaal bevroren is, dan heb je je eigen coole hashtags gemaakt. Doe een paar ijsklontjes in je limonade voor een verfrissend drankje, maak er een foto van en deel het met een paar leuke hashtags op Twitter, Facebook of Instagram. De Hashtag ijsblokjesvorm is perfect voor de warme zomerdagen of gewoon als je je drankje koeler wilt hebben. Probeer ook te variëren met je ijsklontjes door bijvoorbeeld fruit en water in de vorm te doen. Of je maakt van je koffie een ijskoffie. Geniale ideeën die je weer goed kunt delen met je volgers op social media door middel van een hashtag. 

Uw eigen ijsjes maken is natuurlijk al leuk, maar nu kunt u ze ook versieren! Met de Zoku Social Media Kit kunt u de ijsjes die met de Zoku Quick Pop maker gemaakt zijn versieren.

Zo kunt u ervoor kiezen de ijsjes te versieren met een leuke smiley, een 'Thumbs up' of de welbekende ‘Like’. In de Social Media Kit zitten 26 letters, 10 nummers en 14 symbolen. U kunt dus eindeloos variëren en de leukste combinaties maken.

Het maken van versierde ijsjes is erg gemakkelijk. U zet de Quick Pop Maker in de vriezer, zodat deze helemaal bevroren is. Dan plaatst u de meegeleverde pop sticks (ijsstokjes) in de bevroren houder. Daarna doet u een figuurtje op het ijsstokje en schenkt limonade, vruchtensap, yoghurt of fruit in de houder. In slechts 7 tot 9 minuten heeft u een heerlijk ijsje gemaakt dat er super leuk uit ziet. Met de super tool kunt u het ijsje gemakkelijk uit de houder halen.

Een absolute hit op feestjes!

Voor de echte Apple fans is er nu deze klok van NeXtime. De klok is bedrukt met het zeer herkenbare iPad menu. De icoontjes van de apps vormen de tijdsaanduiding.

Deze klok is gemaakt van glas en is voorzien van een standaard aan de achterzijde, waardoor de klok ook als tafelklok gebruikt kan worden.

Met de Desktop Status Bar is het updaten van je status nog nooit zo gemakkelijk geweest (ook als je geen Wifi of 3G in de buurt hebt…)! Dit is de ouderwetse manier van status updaten: schrijf je naam op en kies een status uit! De Desktop Status Bar bevat 15 grappige en serieuze statussen als: is hungover, is having a great day, is :(, wishes everyone would just f!@# off! is out of the office, is clock watching, is here in body only, is in a meeting, wants to go home, has just farted, is about to explode.

Met de Desktop Status Bar breng je gegarandeerd humor op kantoor! Het is een leuke manier om je collega’s op de hoogte te brengen van jouw bezigheid.


Ben jij niet zo zuinig met jouw ‘likes’ op Facebook? Dan hebben wij de ideale mok voor jou! De Like Mug is een handige drinkbeker met daarop de welbekende ‘like’ button. Het is verkrijgbaar in een koffie en thee variant. Met deze mok laat je dus heel makkelijk aan iedereen zien hoeveel jij van je koffie of thee houdt!

Leuk cadeautje dus voor de koffie- en theeverslaafden onder ons. En natuurlijk ook voor verzamelaars van originele mokken.


De Mini Thumbs Up van NeXtime is een multifunctionele klok. Dankzij de standaard kan deze klok als tafelklok dienen. Heeft u hem liever aan de muur? Geen probleem! De Mini Thumbs Up heeft ook een ophanghaakje. Dit maakt het dus mogelijk de klok aan de muur te hangen.

De klok is gemaakt van spiegelend glas en heeft een blauwe wijzerplaat. De klok is erg geschikt voor bijvoorbeeld de kinderkamer.

Deze klok werkt op 1 AA batterij. Deze batterij wordt niet meegeleverd.


Fleur je muur op met een lijn vol gezellige foto's en geef ze direct een 'like' of 'unlike' zonder in te hoeven loggen op je Facebook! De Fred Facebook Like fotohouder set bestaat uit een lijn van 90 cm met daarbij 7 clips, waarvan er 6 'Like it' zijn en 1 'Unlike it'.

Leuk voor in je woonkamer maar ook voor op kantoor met foto's van collega's!