wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Leuke lampen

 
The CryptexThe Cryptex
De Hemmesphere lampen collectie van Massow design, combineert prachtig vormgegeven hout met de industriële uitstraling van een kale gloeilamp, om tot deze uitgesproken collectie te komen.
Lees meer
Designlamp van BabeleDesignlamp van Babele
Beginnend met een klassieke abat-jour silhouet en er vervolgens ermee spelen: uit elkaar halen in verschillende verwijderbare secties, husselen en ze weer in elkaar zetten.
Lees meer
gratis roomplanner
Gratis keukenboek
Ceci HanglampCeci Hanglamp

Ceci n’est pas une lampe! Een gebroken gloeilamp functioneert niet, of … ? Dit lampje breekt met de stereotypen van ons dagelijks leven.

Lees meer
LampeLampe

Lampe is een volledig gehaakte lamp. Geïnspireerd door een simpele snoer-met-fitting lamp wat Lampe meer kleur en textuur geeft.

Lees meer
H2OH2O

De “H2O” is een hanglamp van Nebulite®, beschikbaar met een glanzende of matte afwerking en in verschillende kleuren, waardoor hij verschillende stijlen uit kan beelden.

Lees meer
Gratis keukenboek
SpiellampeSpiellampe

Weet je nog hoe je in je kindertijd met blokken speelde? Ontdek je creativiteit opnieuwe met Spiellampe… meer dan een lamp! Je kunt de vorm en de richting waarin de lamp schijnt veranderen afhankelijk van je stemming en verbeelding.

Lees meer
ColoredSHAPEColoredSHAPE

De standaarden van ruimte en creativiteit doorbrekend, creëert Sabrina Fossi de minimalistische Shape Lamp. Ze haalde inspiratie uit het silhouet van een klassieke lamp voor op een nachtkastje.

Lees meer
Paparazzi lampPaparazzi lamp

Plafondlamp replica van een spiegelreflexcamera lens. Urenlang precisie werk is besteed om de unieke details aan te brengen, zorgvuldig met de hand gemaakt van hoogwaardige materialen.

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Ballon lampBallon lamp

Drie hanglampen met verschillende vormen en kleuren, maar dezelfde persoonlijkheid. Eikenhouten kern met een kunststof kap.

Lees meer
Krijtbord lampKrijtbord lamp

Lavagna (krijtbord) is gemaakt om door iedereen gedeelde positieve beelden op te roepen, zoals de eerste dag op school, tekeningen op je schoolbankje, kleurpotloden.

Lees meer
Designlamp AuraDesignlamp Aura

Perfecte lamp voor het centrum van een kamer of in een cluster boven een werkblad, tafel of eiland, de Aura transformeert elke ruimte.

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Originele plafondlampInvotis Theepot plafondlamp
Ben je op zoek naar een originele lamp én dol op thee? Dan hebben wij de perfecte lamp voor je. De Theepot plafondlamp van Invotis in een lamp in de vorm van een theepot.
Originele plafondlamp
Leitmotiv Pendant Bundle lampLeitmotiv Pendant Bundle lamp
Heb je niet genoeg aan een hanglamp? Kies dan voor de Pendant Bundle lamp van het trendy Leitmotiv. Deze hanglamp bestaat uit 15 fittingen waar jepeertjes in doet, die samengebundeld zijn tot één lamp.
Lees meer
Hanglamp BoomHanglamp Boom

BOOM biedt handgemaakte hanglampen waarbij hoogwaardige en energiezuinige LEDstrips zijn aangebracht in prachtig bewerkte boomstammen. Ieder exemplaar is uniek en heeft zijn eigen bijzondere karakter.

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

gratis roomplanner


Gratis woonbrochures