wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Barista on the go

 
handpresso, portable, espresso, koffie, onderweg to go

Lekker wandelen in de natuur, een dagje erop uit of gewoon tijdens de vakantie. Waar u ook naartoe gaat, de Handpresso Wild Hybride komt altijd van pas! Dit unieke, compacte apparaat zorgt overal voor een heerlijk kopje espresso. De enige benodigdheden zijn heet water en een speciale E.S.E. espresso pod.

Innovatief espresso apparaat

Met het speciale pompje komt het apparaat op 16 bar druk. Giet het hete water in het reservoir. Leg er een espresso pod op en draai de dop dicht. Draai de Handpresso Wild Hybride om, houd het kopje eronder en druk op de knop. Het resultaat is een overheerlijke espresso met een verrukkelijke crèmelaag!

Handpresso Espresso koffie

Handpresso heeft espresso pods ontwikkeld om heerlijke espresso te maken. Deze E.S.E. espresso pods smaken niet alleen goed, maar zorgen ook dat u snel en schoon werkt. E.S.E. staat dan ook voor: ‘Easy Serving Espresso’. Daarnaast kan er ook losse koffie worden gebruikt. Hiermee komt Handpresso ook de wens van pure espressofanaten tegemoet. Geniet keer op keer van perfecte koffie waar en wanneer u wilt.

gratis woonbrochures

gratis roomplanner


Gratis woonbrochures