wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Fatboy snacklight

 
gratis woonbrochures
fatboy, snacklight, picknick, dienblad
Serveer je snacks in stijl! Het maakt niet uit wat voor welke gelegenheid je deze oversized tray met herkenbaar vormgegeven lamp gebruikt, de Snacklight vormt hoe dan ook het middelpunt van de belangstelling.

 

Het Fatboy Snacklight Dienblad is een handig dienblad, dat op elke gelegenheid met visite goed van pas komt! Dit originele dienblad heeft namelijk een verwijderbaar lampje en drie handige bakjes voor snacks. Een ideale toevoeging aan een gezellige picknick, een feestje of een avond in de tuin. Zet de hapjes maar vast klaar!

Het stoere metaal in combinatie met hoogwaardig kunststof is een perfecte match, en de magneet in de bodem van het lampje geeft het geheel een onverwachte twist. De lamp en tray blijven op deze manier namelijk stevig aan elkaar verbonden, maar het flexibele systeem geeft je tegelijkertijd meerdere mogelijkheden. Alle voordelen van onze Edison the Petit-techniek zitten ook verwerkt in de Snacklight. Hij is dus oplaadbaar, draadloos en geschikt is voor gebruik binnen en buiten.

Beschikbaar in 6 mooie kleuren en met een glossy finish is dit onafscheidelijke duo verre van saai, en makkelijk in te passen in elk in- of exterieur. Serveer je gasten op een onverwachte manier, creëer een stijlvolle plek in je huiskamer of gebruik ‘m tijdens eindeloze zomeravonden. De tray en lamp zijn voor elkaar gemaakt. Mooi in zijn eenvoud en met 1001 manieren om ‘m te gebruiken; er is echt geen excuus meer om niet ten minste één van deze beauties in huis te halen!

Het lampje wordt geleverd met een adapter en is oplaadbaar. Wanneer hij volledig is opgeladen, kun je hem draadloos gebruiken en overal neerzetten! Hij brandt dan 6 - 8 uur.

gratis woonbrochures

gratis roomplanner


Gratis woonbrochures