wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Fatboy Dolly & Hot Dog

 
Gratis keukenboek
gratis woonbrochures
fatboy, dolly hot dog, interieur, wonen
Fatboy heeft zijn eigen draai gegeven aan onze favoriete viervoeters met deze eigenzinnige creaties die zelfs je saaiste momenten gaan opvrolijken! ‘Dolly’ en ‘Hot Dog’ zijn 2 van de 3 opblaasbare honden uit de spiksplinternieuwe Sjef Balloon collectie

 

Geïnspireerd door en vormgegeven naar de iconische vormen van ballondieren zijn deze betaalbare kunststukken een must have voor elke dierenvriend. Beschikbaar in 3 kleuren; mat wit, mat zilver en mat antraciet.

De Fatboy Hot Dog is een originele, opblaasbare designpoedel voor in je huis of tuin. Hij is het broertje van de Dolly en de Big Dog en zijn ontwerp is geïnspireerd op de bekende ballonhondjes van clowns. Voor liefhebbers van bijzondere decoratie!

Dolly is de opblaasbare hond van Fatboy. Het ontwerp van deze hond is geïnspireerd op de ballonfiguren die clowns vaak maken. De designpoedel is een geweldige decoratie voor in de hal, woonkamer of slaapkamer van de kinderen. Een opvallend object!

gratis woonbrochures

gratis roomplanner


Gratis woonbrochures