wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Fatboy cooper cappie

 
gratis woonbrochures
Gratis keukenboek
fatboy, cooper, cappie, lamp, lampenkapje
De Edison the Petit is een ontzettend populaire lamp binnen de Fatboy collectie. Met dit Cooper Cappie van Fatboy, fleur je de Edison the Petit lamp weer helemaal op! De Fatboy Cooper Cappie is gemaakt van kunststof en simpelweg over de Edison the Petit tafellamp te schuiven. Hierdoor krijgt de lamp weer een hippe look!

 

De naam Cooper Cappie is een eerbetoon aan wijlen Tommy Cooper gecombineerd met de bijnaam van de ontwerper en oprichter van Fatboy, Alex Bergman alias “Cappie”. Tommy Cooper was een gerespecteerde Britse komiek en goochelaar, die vooral beroemd werd om zijn rode fez. Dit inspireerde Alex om het idee van de fez te combineren met de Edison the Petit.

De Cooper Cappie serie bestaat uit 21 smaakvolle, verwisselbare lampenkapjes. Variërend van vintage ‘Granny’ tot een duizend-en-één-nachten thema met ‘Mounir’. Voor elk themafeest, mood en interieur is er een Cooper Cappie beschikbaar.

gratis woonbrochures

gratis roomplanner


Gratis woonbrochures