wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Fatboy

 
Fatboy DoggieloungeFatboy Doggielounge
Als de baas er eentje heeft, dan kan de trouwe viervoeter zeker niet achterblijven. Vandaar deze coole fatboy doggielounge large. Voortaan wordt er samen gelounged! De lounge voor honden is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Lees meer
Fatboy Tablitski Fatboy Tablitski
De Tablitski van Fatboy is een ideaal bijzettafeltje en nog multifunctioneel ook: kussentje erop en je hebt een extra zitplaats! Dat dachten ze bij Fatboy ook, dus daarom: Fatboy Tablitski + Baboesjka = Fatboy Krukski!
Lees meer
Gratis keukenboek
gratis woonbrochures
Fatboy Attackle! bankFatboy Attackle! bank
Zit! Deze teckel luistert helaas niet naar je, maar zal altijd voor je klaarstaan. Zodat jij wél kunt zitten. Het design van de Fatboy Attackle! bank is gebaseerd op de bekende ballonnenhondjes van clowns. Een bijzonder functioneel decoratiestuk!
Lees meer
Fatboy StripesolFatboy Stripesol
Met deze Fatboy Stripesol Parasol is jouw tuin of terras gegarandeerd klaar voor de zomer. Laat de zon maar komen! Dankzij de grote afmeting van de parasol blijven alle zonnestralen bij jou uit de buurt
Lees meer
Fatboy Concrete SeatFatboy Concrete Seat
De Fatboy Concrete Seat Kruk lijkt een betonnen bouwblok, maar eigenlijk is dat enkel de inspiratiebron. Dit stijlvolle lichtgewicht kun je zowel binnen als buiten gebruiken.
Lees meer
gratis roomplanner
Fatboy snacklightFatboy snacklight
Romantische picknick, feestje of verjaardag? Het Fatboy Snacklight Dienblad is je beste vriend! Dit coole, metalen dienblad wordt met lampje en drie bakjes geleverd. De lamp is magnetisch, dus je klikt hem eenvoudig vast. Zet de hapjes maar klaar!
Lees meer
Fatboy Dolly & Hot DogFatboy Dolly & Hot Dog
Fatboy heeft zijn eigen draai gegeven aan onze favoriete viervoeters met deze eigenzinnige creaties die zelfs je saaiste momenten gaan opvrolijken! ‘Dolly’ en ‘Hot Dog’ zijn 2 van de 3 opblaasbare honden uit de spiksplinternieuwe Sjef Balloon collectie
Lees meer
Fatboy RockCocoFatboy RockCoco
De allereerste weerbestendige kroonluchter ooit! Fatboy transformeert de kroonluchter uit de 18e eeuw rechtstreeks naar een trendy model van deze tijd. De transparante kroonluchter wordt gekenmerkt door de rode bedrading en is voor binnen én buiten!
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Fatboy cooper cappieFatboy cooper cappie
Het Fatboy lampje 'Edison the Petit' kun je met dit fatboy cooper cappie in elk gewenst jasje stoppen. Het cooper cappie zorgt voor een nieuwe look aan de bestaande Edison the Petit lamp. Fleur die witte lamp op met een vrolijk jasje!
Lees meer
Fatboy WaynecoolerFatboy Waynecooler

Hef het glas met de fatboy Waynecooler! Elke toast met een heerlijke gekoelde prosecco of wijn wordt mede mogelijk gemaakt door de fatboy Waynecooler.

Lees meer
CH-AIRCH-AIR

De Fatboy CH-AIR is zo comfortabel, dat het lijkt alsof je op 'air' zit. Het enige wat je nodig hebt, is een luchtpomp. Blaas hem op en je kunt heerlijk relaxen op deze unieke stoel met kussen.

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Fatboy Baboesjka KrukskiFatboy Baboesjka Krukski

Het fatboy krukski met baboesjka kussen is de luxe versie van de krukski. Deze fatboy is het ideale bijzettafeltje! Handig voor naast de bank om een lekkere kop thee op te zetten of met visite als extra tafeltje!

Lees meer
Fatboy buggle-upFatboy buggle-up

Loungen in je tuin, op het terras of neem 'm mee naar het strand! Fatboy komt met een nieuwe variant van the fatboy original speciaal voor buiten: de fatboy buggle-up! Heerlijk om mee in de zon te relaxen.

Lees meer
fatboy juniorFatboy junior

Voor elk wat wils, wordt wel gezegd. Daarom is er nu ook deze leuke Fatboy Junior. De kinderen kunnen immers toch niet achterblijven? De eigen Fatboy hoeft na aanschaf van deze Fatboy Junior ook niet meer afgestaan te worden aan de kleine.

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

gratis roomplanner


Gratis woonbrochures