Heb jij zin om eens lekker een dagje te gaan shoppen met je vriendinnen en is je interieur toe aan wat nieuws? Dan is het een leuk idee om deze keer niet te gaan shoppen bij alle kledingwinkels die je kunt vinden, maar om een uit te zoeken welke woonwinkels er bij jou in de buurt zijn. Groningen is bijvoorbeeld een stad met verrassend leuke en originele woonwinkels! Deze 5 woonwinkels in Groningen mag je echt niet missen!

NUL50 (Brugstraat 3)

Mocht je je afvragen hoe deze winkel aan zijn naam is gekomen: NUL50 is door de oprichter vernoemd naar het netnummer van Groningen. Daarmee wordt aangegeven dat de basis van de wooncollectie van de winkel uit Groningen komt. Maar… de winkel heeft nog veel meer te bieden op het gebied van design. Zo is er een wisselende collectie artikelen uit zowel het binnen- als het buitenland en van diverse ontwerpers.

O42 (Oosterstraat 42)

Nog een winkel waarbij de naam van de winkel verwijst naar de locatie, in dit geval het adres. O42 is een enorme woonwinkel met vijf (!) verdiepingen met designmeubelen van allerlei merken. Er zijn verschillende bekende Nederlandse merken te vinden, maar ook internationaal is deze winkel goed vertegenwoordigd.

Wonen27 (Oosterstraat 27)

Alsof de Groningers weinig inspiratie vonden voor de namen van hun woonwinkels en besloten om dan maar te verwijzen naar het adres: Wonen27 is inderdaad te vinden op nummer 27. De winkel ligt in dezelfde straat als O42, dus is een bezoekje gemakkelijk te combineren. Wonen27 heeft heel veel bekende merken in de collectie en beslaat maar liefst 500 vierkante meter. Voorlopig ben je hier dus nog niet uitgeshopt!

Hooykaas (Paulus Potterstraat 48)

Winkel Hooykaas heeft niet alleen een originele naam, maar ook een originele collectie. Hier vind je voornamelijk klassieke, retro en vintage meubels, maar ook de industriële stijl is aanwezig. De winkel heeft een heel eigen stijl en uitstraling, maar wordt alleen geopend op afspraak. Het is dus verstandig om eerst even te bellen voordat je er voor een dichte deur blijkt te staan… Laif & Nuver (Vismarkt 40)

De winkel Laif & nuver is te vinden in het centrum van Groningen, aan de vismarkt. Dit schattige winkeltje is vooral gespecialiseerd in prachtige accessoires en decoraties voor in huis. Van allerlei bekende labels worden de meest bijzondere uitschieters aangeboden, waardoor de collectie erg wisselend en altijd origineel is.

Deze 5 super leuke woonwinkels in Groningen zijn absoluut de moeite waard om een kijkje te nemen. Ben jij zo enthousiast geworden dat jij ook wel in zo’n leuke winkel zou willen werken? Dan moet je even kijken bij JobRapido. Hier vind je alle actuele vacatures in Groningen. Wie weet, zit jouw favoriete woonwinkel er ook tussen!


lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen