wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Chip & Dip Houder

 
Woning te koop aanbieden
Gratis keukenboek
boska, chip, dip houder, borrelhapje, moederdag

Deze Chip & Dip houder is dé manier om uw borrelhapjes te presenteren. De set bestaat uit vijf porseleinen schaaltjes en een wit eiken houder. In het midden van het blad kunt u tapasprikkers plaatsen, of ga voor sfeervol en zet er een kaars in.

De schaaltjes zijn ook op verschillende manieren in te zetten. Zo kunt u ervoor kiezen om er kleine borrelhapjes in te serveren, maar u kunt er ook sauzen in doen en deze serveren bij een maaltijd. Een combinatie van beiden is natuurlijk ook mogelijk. Denkt u bijvoorbeeld aan een lekkere portie bitterballen met een goede Franse mosterd. Dat is nog eens genieten!

Deze set is onderdeel van de ‘Life’collectie van Boska. Deze collectie kenmerkt zich door het pure leven en is een combinatie van authentieke kwaliteit, smaakvolle vormgeving en een vleugje traditie.

gratis woonbrochures

gratis roomplanner


Gratis woonbrochures