wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Woontrends 2012 - Pagina: 1

 
Ronde haardenOer-Hollands design

Het Hollandse haardenlabel TULP staat bekend om de samenwerking met ontwerpers van naam en faam, zoals Piet Hein Eek, Piet Boon, Bart Vos en Roderick Vos.

lees meer
Woonmodetrend najaar/winter  2012-2013 Go GreenWoontrend Go Green!

Woonmodetrend Go Green! windt er geen doekjes om: ga voor groen in het interieur! Het moderne, industriële interieur met glas, staal en steen bloeit op met planten. Haal het buitenleven naar binnen en bedenk: het hoeft niet per se levend groen te zijn.

lees meer
RubelliTrends uit Parijs

De beurs Maison et Objet in Parijs was een ware tijd- én wereldreis! Objecten, ontwerpen, kleuren, patronen en sferen namen ons mee naar verre landen en oude culturen. Bekijk de mooiste souvenirs van deze bijzondere reis.

lees meer
Woontrends - New from London!	New from London!

Ieder jaar weer bruist Londen van de energie en creativiteit, met vooral veel jonge ontwerpers en vernieuwend design. Ook dit jaar was er veel te ontdekken

lees meer
Woontrend Tender TextileWoontrend Tender Textile

We dompelen dit najaar onder in de warmte van ons interieurlandschap. We hullen niet alleen onszelf maar ook ons huis in een warme wollige outfit. Want als er één ding duidelijk is voor het nieuwe interieur, is het dat het aan textiel niet mag ontbreken.

lees meer
Woontrend Pretty PastelWoontrend Pretty Pastel

Pastelkleuren zijn in al hun zoetheid aanwezig in het nieuwe interieur. Voor woonmodetrend Pretty Pastel zetten we vol in op zacht en zoet!

lees meer
Woontrend Mixed MoodsWoontrend Mixed Moods

Woonmodetrend Mixed Moods is opgedeeld in vier moodboards, die elk een (andere) richting aangeven in actuele kleuren, materialen, woonaccessoires en bijzonder design.

lees meer
WoontrendsWoontrend Fabulous Fifties

De verfijning en elegantie van de jaren vijftig zijn van grote invloed op nieuwe mode- en interieurtrends. Woonmodetrend Fabulous Fifties roept de optimistische sfeer op van Hollywoods Golden Years

lees meer
Gratis woonbrochures


Interieuradvies