wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Woontrends 2012

 
Kersttrends 2012 ChaletKersttrends 2012: Chalet

Een mix van landelijk en klassiek, nostalgie en folklore staat centraal bij deze kersttrend. De traditionele kerstkleuren rood en wit worden gecombineerd met sepia (goudbruin). Folklore prints op kerstballen en andere accessoires zijn en must en worden gecombineerd met de traditionele ruit en Scandinavische folklore. Voor het ultieme blokhut gevoel!

Lees meer
Kersttrends 2012 IJspaleisKersttrends 2012: IJspaleis

Laat je niet verwarren door de naam: trend IJspaleis heeft wél de grandeur, glans en luxe van een IJspalijs, maar is zeker niet koud en kil. Wit, champagne en zilver domineren, afgewisseld met zwart in dessins en details.

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis roomplanner
Kersttrends 2012 SnoephuisjeKersttrends 2012: Snoephuisje

Knibbel knabbel knuisje, met deze trend ga je bijna knabbelen van je huisje! Met zoete kleuren, polkadots, glitters en cupcakes maak je van jouw kersthuis een snoephuis!

Lees meer
Badkamertrends 2012Badkamertrends 2012

In de badkamer anno 2012 staan de persoonlijke wensen centraal. We gebruiken deze van oorsprong puur functionele ruimte niet meer alleen om onszelf op te frissen. We komen er tot rust en besteden even bewust tijd aan onszelf.

Lees meer
Woontrend Garden PartyWoontrend Garden Party

Woonmodetrend Garden Party is als een friszoete cocktail. Fris door de groen- en blauwtinten, een tikkeltje zoet door accenten in lichtgeel en fuchsia en tropisch door de prachtige prints van bloemen en planten.

Lees meer
Gratis keukenboek
Jekyll  & HydeMilaan Designweek

Zwart en wit zijn in veel nieuwe collecties de basiskleuren, maar ook kleur is (nog steeds) evident. Sprankelende nieuwe accentkleuren als oranje, abrikoos, perzik, zalm

Lees meer
Kleurentrends 2012 - 2013(kleur)trends voor 2012-2013

Sigma Coatings heeft de (kleur)trends voor 2012-2013 op een rij gezet. Daarbij lijkt de hang naar het zintuiglijke, traditionele, persoonlijke, duurzame, positieve en ruimtelijke de toekomst te bepalen.

Lees meer
Woontrend Color SplashWoontrend Color Splash

Verfrissend, verleidelijk en vredig: dat zijn de kernwoorden voor het nieuwe kleurrijke designinterieur. Want zoals in de mode kan je dit seizoen ook in het interieur niet om kleur heen!

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Interieurtrends zomer 2012Woontrend Bonjour Brigitte

Je kan er niet omheen: de mix van patronen regeert bij woonmodetrend Bonjour Brigitte. Ruitjes, strepen, (retro) bloempatronen en hier en daar een grafisch dessin.

Lees meer
Tuinplantentrends Tuinplantentrends

Voor de drie tuintrends Warm Embrace, Utility en Sobriety zijn de mooiste groene en bloeiende planten geselecteerd. Van wilde bloemen tot geneeskrachtige kruiden.

Lees meer
tuintrends 2012Tuintrend Warm Embrace

De tuintrend Warm Embrace staat voor comfort en rust. De tuin is een hoog ommuurde buitenruimte die aanvoelt als een warme deken om je heen. Door de hoge stenen muren heeft de tuin wel iets weg van een middeleeuwse kloostertuin.

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
tuintrends 2012Tuintrend Utility

Nonchalant en makkelijk. De tuintrend Utility is lekker ongedwongen. De tuin ziet er uit als een camping annex werkplaats waar alles mag en alles kan.

Lees meer
Tuintrends 2012Tuintrend Sobriety

Een overzichtelijke buitenruimte waarin je helemaal tot rust kan komen. De tuintrend Sobriety staat voor focus. In de tuin worden niet tien verschillende ideeën verwezenlijkt, maar één krachtig idee.

Lees meer
Woontrend Oost en WestWoontrend Oost en West

Opnieuw is nu het Verre Oosten actueel in de nieuwste interieurtrends. Indigo blauw, origami-achtige vormen, symmetrie en orde zijn belangrijk dit voorjaar!

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Interieuradvies