wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Woontrends 2017

 
WoontrendsWoontrends vol rust en emoties
Door continu onderzoek te doen naar de optimale woonstijl en een intensieve samenwerking met inrichtings-, design- en kleurexperts, heeft de bouwmarkt ook dit jaar weer vier woonwerelden weten te creëren, vol comfort, gemak en rust.
Lees meer
Trend 2017: Natuur in huis 2.0Trend 2017: Natuur in huis 2.0
Mosgroen, zacht lavendel en blauwgrijs: het zijn maar enkele trendkleuren die rechtstreeks uit de natuur lijken te komen. De collectie speelt in op het feit dat we opnieuw toenadering zoeken tot de aarde. En dat doen we onder meer door kalmerende, voedende kleuren in huis te halen.
Lees meer
Gratis keukenboek
gratis roomplanner
Woontrends 2017 - Luxury LivingWoontrends 2017 Luxury Living
Droom jij wel eens van een glamour lifestyle? Dan hebben wij goed nieuws! De nieuwe woontrends voor 2017 kondigen een nieuw gevoel van luxe en glamour aan.
Woontrend Luxury Living
Woontrends 2017: bankstellenWoontrends 2017: bankstellen
De vorm van dé bank van 2017 is niet langer strak en modern, maar zachter en gezelliger. We zijn nu vaker op zoek naar manieren om het huis relaxt en warm in te richten. Dit is terug te zien aan het type bankstellen dat in de mode is in 2017
Woontrends 2017: bankstellen
Woontrends 2016 - 2017Woontrends herfst en winter
Het zomerseizoen is nog niet echt ten einde, maar het volgende seizoen staat alweer klaar. Net zoals de nieuwe woontrends. Voor komend najaar is er door designers, trendonderzoekers, inkopers en marketingexperts samen gekeken naar het juiste wooncomfort.
Woontrends 2016 - 2017
gratis woonbrochures
Flexa Kleurentrends 2017Flexa kleurentrends 2017
De lancering van de Kleurentrends voor 2017 vragen om een frisse kijk op het leven. Dé Kleur van het Jaar Denim Drift belichaamt precies de mood van 2017 en sluit aan bij talloze interieurstijlen.
Interieur en kleurentrends 2017
Flexa Kleurentrends 2017Kleurentrend: Considered Luxury
Kleurentrends 2017 - Considered Luxury. Deze trend omvat een heel nieuwe manier van leven; Het palet van wit- en natureltinten sluit daar mooi op aan.
Flexa Kleurentrends 2017
Flexa Kleurentrends 2017Kleurentrend The Working Home
Kleurentrends 2017: The Working Home. Of je nu het liefst in de keuken zit met laptop en koffie onder handbereik of juist een aparte studeerkamer nodig hebt, het moet er wel comfortabel zijn. Het doel is immers dat je kunt relaxen en focussen tegelijk.
Flexa Kleurentrends 2017
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Flexa Kleurentrends 2017Kleurentrend Shared Individualism
Kleurentrends 2017: Shared Individualism. Uit het bijpassende kleurenpalet spreekt een opgewekte, speelse sfeer, waardoor deze ideaal is om met elkaar van de gezamenlijke ruimte te genieten.
Flexa Kleurentrends 2017
Flexa Kleurentrends 2017Kleurentrend New Romanticism
Hoewel deze trend voortkomt uit een bijna abstract gegeven, laat hij zich vertalen als een eclectische bohemienstijl. Deze stijl dompelt je in een wereld vol natuurlijke elementen en geeft een creatieve twist aan je interieur.
Flexa Kleurentrends 2017
Groene woontrends Groene woontrends 2017
Tuinbranche Nederland, Branchevereniging VHG, iBulb en Bloemenbureau Holland maken de Groenbranche Trends 2017 bekend voor de sierteeltsector. Wij geven alvast een kleine preview van de planten en bloementrends 2017
Groene woontrends 2017
Volg Wonenonline op Instagram
Woontrends RebelWoontrends 2017 Rebel
In deze tijd waarin spanningen oplopen en er veel ellende op ons afkomt is er behoefte aan een uitlaatklep. Relativeren lijkt noodzakelijk om te overleven en er is behoefte aan een humoristische kijk op ernstige zaken.
Woontrends 2017 Rebel
Woontrends EnergiseWoontrends Energise
We maken ons op voor de nieuwe vooruitgang na de crisis, de energie is voelbaar. Fit zijn en daadkracht uitstralen is het nieuwe credo. Persoonlijke data worden een nieuw betaalmiddel en daarmee ontstaat een nieuw elan waarbij we als energiek en innovatief gezien willen worden.
Woontrends 2017 Energise
Woontrend EqualiseWoontrend Equalise
De disbalans in de wereld maakt duidelijk dat normen moeten worden bijgesteld om evenwicht te herstellen. In al het geweld is de menselijke maat kwijtgeraakt die juist zorgt voor begrip en verbinding.
Woontrend 2017 Equalise
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Interieuradvies