Een groene zomer midden in de stad? Geen probleem met de nieuwe outdoor collectie van IKEA. Dankzij de handige producten kan je overal tuinieren, ook op een balkon in het centrum van de stad of gewoon binnen. De nieuwe producten zijn vanaf maart verkrijgbaar bij IKEA.

 

Verzorgen in stijl
Verzorg je planten in stijl met de BITTERGURKA plantenhanger en gieter van duurzaam staal en gelakt bamboe.

Blije planten
Vaak van huis, maar toch blije planten? De SÖTCITRON potten hebben een ingebouwd waterreservoir zodat je planten automatisch water krijgen. 

Tuin in de lucht
Maak gebruik van de dode hoek op je balkon met de SOCKER plantenstandaard. Zo tover je een klein balkon in een handomdraai om tot een tuin in de lucht.

Groene vingers
Heb je groene vingers, maar geen tijd om potten, aarde en zaadjes te kopen? Dan bieden de FRÖER kweeksets uitkomst. De sets bevatten alles wat je nodig hebt voor het kweken van kruidenplantjes. Je hoeft alleen water toe te voegen.

Boven zichzelf uitstijgen
Klimplanten geven een balkon extra sfeer. Bovendien bedekken ze lelijke wanden. Het BARSÖ rek helpt klimplanten om boven zichzelf uit te stijgen.

Aan de slag
Geïnspireerd om je balkon of tuin onder handen te nemen? Dan komen de GRÄSMARÖ tuinierset en vrolijke KRYDDNEJLIKA tuinhandschoenen goed van pas.

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen