1770
IKEA outdoor 2015
Gepubliceerd: 09-06-2015 Laatste update: 02-01-2018

Waarom uren in de file staan voor het strand, als je ook in de stad van de zon kunt genieten? De nieuwe outdoor collectie van IKEA helpt je om de zomer in de stad te vieren. Geef een gezellig tuinfeest of creëer de perfecte zomerse oase met betaalbare meubels, vrolijk textiel, fruitige accessoires en verlichting op zonne-energie. Of dit nu op je balkon, in het park of een stadstuin is. Dus doe je schoenen uit, pak je zonnebril en geniet van de zomer in de stad. De nieuwe outdoor collectie is vanaf maart verkrijgbaar bij IKEA.

Ultiem relaxmoment
Creëer het ultieme relaxmoment met de FREDÖN hangmat gemaakt van slijtvast polyester. De hangmat heeft een handig vakje voor je boeken en magazines. Geen bomen in de buurt? Dankzij de GÅRÖ hangmatstandaard plaats je de hangmat waar je maar wilt.

In stijl ontspannen
Komt de BUNSÖ kinderstoel je bekend voor? Het is het kleine zusje van de IKEA PS VÅGÖ tuinstoel. Zo kunnen jullie samen in stijl ontspannen. Verkrijgbaar in wit, rood en groen. Extra sfeer

Creëer extra sfeer op het balkon of in de tuin met de SOMMAR 2015 buitentapijten. De vrolijk gestreepte tapijten zijn bovendien ideaal om een betonnen balkonvloer te verbergen en is ook nog eens heerlijk zacht aan je voeten.

Feest
Is het weerbericht positief? Nodig je vrienden dan uit voor een feest in de buitenlucht. De nieuwe barkrukken en bartafel uit de ÄPPLARÖ serie komen op zo’n moment goed van pas. Gemaakt van duurzaam massief hout met een donkerbruine afwerking.

Barbecue
Een tuinfeest is niet compleet zonder barbecue. De ÄPPLARÖ/KLASEN houtskool barbecue met handige trolley biedt uitkomst.

Fruitig
Een picknick in het park of barbecue in de tuin? Maak je zomerse diner af met de SOMMAR 2015 serie geïnspireerd op sappig fruit. Van vrolijke servetten en kleurrijke kussens tot zomers servies.

Overal licht
Geniet nog lang nadat de zon ondergaat van een mooie zomeravond met SOLVINDEN buitenverlichting in de vorm van appels en peren of een handige stick voor in de grond. Zonder het milieu te belasten, want de lampen werken op zonne-energie. Extra handig is, dat je de lampen eenvoudig overal mee naar toe kunt nemen aangezien je geen stopcontact nodig hebt.

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide