5065
IKEA badkamertrends 2015
Gepubliceerd: 31-03-2015 Laatste update: 07-09-2017

We vragen veel van onze badkamers. Ze moeten niet alleen functioneel zijn, maar er ook nog eens goed uitzien. Daarom lanceert IKEA een heleboel nieuwe producten die even functioneel als stijlvol zijn. Geef je badkamer bijvoorbeeld een nieuwe look met een lamp geïnspireerd op parelkettingen of ga voor modern design met onze nieuwe badkamermeubels. Zo kun je de dag in stijl beginnen en afsluiten. Vanaf april verkrijgbaar bij IKEA.

Alles in één

Betaalbaar, functioneel en smaakvol: de TYNGEN serie heeft het allemaal. De compacte meubels zijn ideaal voor kleine badkamers en helpen je om de ruimte optimaal te benutten. Op de spiegel met plank kun je bijvoorbeeld je toiletspullen kwijt en de hoge kast beschikt over een ingebouwde wasmand. Vleugje glamour
Geef je badkamer een vleugje glamour met de SÖDERSVIK lampen, geïnspireerd door parelkettingen. De lampen zijn dimbaar, waardoor je de hoeveelheid licht kan aanpassen aan jouw stemming.

Fantasierijk
Van walvissen tot strandballen: op het fantasierijke BADBÄCK douchegordijn blijf je nieuwe dingen ontdekken. Met de bijpassende LÖNNERN badhanddoeken wordt douchen iedere dag een feestje.

Modern design
Combineer de ronde TÖRNVIKEN wastafel met het strakke ALDERN blad voor een moderne design uitstraling. De wastafel en het blad zijn ook los verkrijgbaar en te combineren voor een persoonlijk effect.

Van top tot teen
Gooi jij ook altijd de shampoo om? Of is je handdoek elke dag zoek? Met de prachtige chromen KALKGRUND badkameraccessoires organiseer je de badkamer van top tot teen. Van een handdoekstang en tandenborstelhouder tot planken voor in de douche en een zeepbakje.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide