wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Woontrends 2011 - Pagina: 1

 
Woontrend Vorm en StructuurVorm en Structuur shopping

ze woonsfeer komt goed tot zijn recht in huizen die afwijken van de standaard en wordt gekenmerkt door opvallende vormen, structuren, kunst en design. Lees hier hoe je deze trend doorvoert in het eigen interieuren wat je daarvoor shopt!

lees meer
Woontrend Rust en Romantiek shoppingRust en Romantiek Shopping

Robuuste eettafels en relaxfauteuils worden gecombineerd met verfijnde consoletafels en vederlichte stoffen met borduursels, nautische prints en strepen. Lees hier de vijf pijlers van deze woonmodetrend en wat je daarvoor shopt!

lees meer
WoontrendsOost & West Shopping

Indigo blauw, origami-achtige vormen, symmetrie en orde zijn belangrijk dit voorjaar! Lees hier de vijf pijlers van deze woonmodetrend en wat je daarvoor shopt!

lees meer
MontisNoviteiten uit Keulen

Keulen 2011 liet een aantal opvallende ontwikkelingen zien, die we hier kort benoemen en illustreren aan de hand van een aantal nieuwe producten.

lees meer
WoontrendsParijs! Mode & Interieur

Mode- en interieurtrends lopen parallel als het gaat om kleuren, dessins en stoffen. De nieuwe collecties stoffen en behang zien we letterlijk terug op de catwalk van grote modemerken.

lees meer
KersttrendsKerstdecoratie & woontrends

Kersttrends komen voort uit de woonmodetrends. Wil je de Kerstdagen met trendy kerstdecoratie voor de dag komen? Heb je het interieur een metamorfose gegeven, en wil je weten wat de bijpassende Kersttrend is?

lees meer
KersttrendsKerst in huis

De belangrijkste feestdagen van het jaar staan voor de deur. Laat ze binnen, letterlijk en figuurlijk! De kerstdagen zijn dé gelegenheid bij uitstek om eens flink uit te pakken in het interieur.

lees meer
Gratis woonbrochures


Interieuradvies