wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Woontrends 2011

 
Woontrend Vorm & StructuurWoontrend Vorm & Strucuur

Trendy interieurs zijn deze zomer kunstzinnig en kleurrijk. Vormen van meubelen en woonaccessoires worden kunstzinniger en opvallend is het gebruik van grovere structuren en vrolijke kleuraccenten.

Lees meer
Woontrend Stad & LandWoontrends Stad en Land

We willen meer groen! Meer buiten! Meer eco! Dat vinden we in de nieuwe woonmodetrend Stad & Land. Niet met een nostalgische maar een moderne blik wordt naar het landleven gekeken.

Lees meer
Interieuradvies nodig?
gratis woonbrochures
WoontrendsWoontrend Rust en Romantiek

Met een rustiek klassieke basis, neutrale kleuren als zand en creme, accenten in marine- en kobaltblauw roept woonmodetrend Rust & Romantiek klassieke panden aan verstilde boulevards in herinnering.

Lees meer
Woontrend Oost en WestWoontrend Oost en West

Opnieuw is nu het Verre Oosten actueel in de nieuwste interieurtrends. Indigo blauw, origami-achtige vormen, symmetrie en orde zijn belangrijk dit voorjaar!

Lees meer
TuintrendsTuintrends 2011 Stralend

Deze tuin is een gezellige ontmoetingsplek, waar iedereen zich thuis voelt. Flexibele oplossingen, zoals verrijdbare en uitklapbare elementen

Lees meer
Gratis keukenboek
WoontrendsWoontrend Metal Worker

De perfectie van imperfectie is bij woonmodetrend Metal Worker een belangrijk uitgangspunt: gerecyclede, vintage, beschadigde, geschuurde, gescheurde en verkleurde objecten en accessoires zorgen voor een rauw randje en tonen aan dat dit onverwoestbare interieur kan incasseren.

Lees meer
Opvallend zitten!Opvallend zitten!

We zien dit jaar opvallende stoelen, bankjes en fauteuils in de nieuwe collecties: felle kleuren, nieuwe materialen, opvallende patronen en eigenzinnige vormen en constructies zorgen ervoor dat we in 2011 opvallend zitten.

Lees meer
InterieurtrendsMos, mosterd en mandarijnen!

De kleuren groen, geel en oranje overheersen binnen de nieuwe collecties. We hebben het dan niet over een enkel kleuraccent of kleine details; de kleuren worden groots ingezet!

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Spectaculaire stand van Kartell in MilaanKleurrijk & speels in Milaan

Het grootste en belangrijkste design event ter wereld, Salone Internationale del Mobile, vond dit jaar voor de vijftigste keer plaats in designhoofdstad Milaan. Een jubileumfeest dus, en dat was te merken!

Lees meer
BULKY tea set voor MuutoGeel als oker, mosterd en de zon!

De kleur geel laat de zon schijnen in de nieuwe voorjaarscollecties. Mosterd en oker zorgen voor warmte, verzachting en romantiek. Het felle geel van smileys en accenten in neon zorgen voor een vrolijke en speelse noot.

Lees meer
RAW lounge chair van Jens Fager voor MuutoGroen als gras, mos en olijven!

Het groen in de nieuwe collecties is fris en vrolijk in grasgroen, of warm en zacht in mos-, leger- of olijfgroen. Ook een combinatie van mosgroen en mosterd geel is populair dit voorjaar.

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
MHY lamp van MuutoOranje als grapefruit!

De kleur oranje wordt vooral ingezet als pittig kleuraccent in meubilair en accessoires. De grapefruit is een goede graadmeter: we zien zowel het lichte oranje van de schil als de diep oranje kleur van het vruchtvlees in de nieuwe collecties terug.

Lees meer
WoontrendsBeleef de Woonmode

In een huis op ware grootte wordt woonmodetrend Stad & Land gepresenteerd, met nieuw meubilair en accessoires. Tijdens styling workshops tonen VT Wonen stilisten de kunst van het stylen en handige doe-het-zelf tips dienen als uitgangspunt voor het restylen van de huiskamer.

Lees meer
Woontrend Stad en LandStad en Land Shopping

Natuurlijke materialen en boerse must haves worden gecombineerd met modern design, maar hoe? Het Perscentrum Wonen beschrijft hoe je Stad & Land in vijf stappen doorvoert in het interieur en welke producten je daarbij shopt!

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Interieuradvies