wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Woontrends 2010 - Pagina: 1

 
WoontrendsWoonmodetrend Art Critic

Steeds meer wordt men zich bewust van de noodzaak van een gezonde wereld. Dit komt onder andere tot uiting in het ontwerp- en productieproces op interieurgebied, dat vandaag de dag gekenmerkt wordt door een nieuwe, kritische blik.

lees meer
BeursFrom London with Love

Het London Design Festival behelst meer dan 240 evenementen, presentaties en tentoonstellingen in beursgebouwen, musea, design- en modewinkels, pop-up stores, galeries, pakhuizen en leegstaande panden in de meest dure én de meest ongure buurten van London.

lees meer
OpbergmeubelsShow them what you've got!

De nieuwe manier van opbergen is nietsverhullend. Met open kasten, kekke kapstokken en vitrinekastjes verberg je je spullen niet maar laat je jouw persoonlijke bezittingen juist zien

lees meer
BedtextielKleurrijk wonen

Dit jaar was het gebruik van verantwoorde materialen en productietechnieken opvallend. Daarnaast was, zoals op de beurzen in Keulen en Parijs, de toepassing van tropische kleuren, verschillende dessins en Afrikaanse en Oriëntaalse invloeden ook in Gent zichtbaar.

lees meer
WoontrendsInterieurtrends 2010

Pantone - autoriteit op het gebied van kleur - roept de Kleur van het Jaar uit. En voor 2010 is dat Turquoise. Waarom Turquoise?

lees meer
China ClubInterieurstoffen 2010

Opvallend in de nieuwste collecties is de herwaardering van traditionele patronen en dessins. De ruit en de streep krijgen hernieuwde aandacht maar wel op eigentijdse wijze.

lees meer
woontrendsWonen en interieur Trends

Het is altijd fijn om te weten wat de nieuwste woontrend is of wordt als je van plan bent je interieur een metamorfose te geven. De natuur speelt een opvallend grote rol in de trend voor 2010, het redden van de natuur, het gebruik van natuurlijke materialen, natuurlijke kleuren, en vormen gebaseerd op de natuur.

lees meer
Gratis woonbrochures


Interieuradvies