wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Woontrends - Pagina: 1

 
Badkamertrends 2016Badkamertrends 2016
De badkamer verdient speciale aandacht, de ruimte bij uitstek voor ontspanning en persoonlijke verzorging. Een verkwikkende douche voor een energieke start van de dag en een stomend bad dat stress als sneeuw voor de zon doet verdwijnen, maken het verschil.
Badkamertrends 2016
Dé woontrends van 2016Dé woontrends van 2016
Inmiddels is 2016 al een interessant jaar wat betreft ‘wonen’. We gaan wat kleuren betreft dit jaar voor zacht en aangenaam: Rose Quartz en Serenity. Deze zachtere kleuren voeren de boventoon, die voor een warme en rustgevende omgeving moeten zorgen
lees meer
Tuintrends 2016: De cirkeltuinTuintrends 2016: De cirkeltuin
De cirkeltuin is er één die je omarmt. Kenmerkend is de cirkelvorm die terug komt in de beplanting met ronde bladvormen en bloemen maar ook potten en meubels zorgen voor ronde accenten.
Tuintrend De cirkeltuin
Tuintrends 2016: Het lijnenparadijsTuintrends 2016: Het lijnenparadijs
Aan de vooravond van een nieuw tuinseizoen presenteert Mooiwatplantendoen.nl de vier trendtuinen van 2016. Maak kennis met de sprookjestuin, de hysterische tuin, het lijnenparadijs en de cirkeltuin. Ze zijn gebaseerd op de nieuwste groene trends en bieden volop inspiratie om je tuin naar eigen smaak en inzicht in te richten. Nu maar hopen op een mooie lente!
Tuintrend Het lijnenparadijs
Tuintrends 2016: Hysterische tuinTuintrends 2016: Hysterische tuin
Als je op zoekt bent naar serene rust dan moet je maar even verder kijken. De hysterische tuin bevat een overload aan kleuren en vrolijke elementen. De tuin is één groene expressie vol kleurrijke contrasten.
Tuintrend De hysterische tuin
Tuintrends 2016: De sprookjestuinTuintrends 2016: De sprookjestuin
Aan de vooravond van een nieuw tuinseizoen presenteert Mooiwatplantendoen.nl de vier trendtuinen van 2016. Maak kennis met de sprookjestuin, de hysterische tuin, het lijnenparadijs en de cirkeltuin.
De sprookjestuin
IKEA tuintrends 2016IKEA tuintrends 2016
Terwijl de zomer nog mijlenver weg lijkt, biedt IKEA al volop inspiratie voor een vrolijke en kleurrijke start van een zonnig buitenseizoen. Zie je jezelf al barbecueën met vrienden op die zwoele zomeravond, lekker een boek lezen op je nieuwe zitzak of kruiden kweken in je eigen moestuin?
IKEA tuintrends 2016
IKEA zomertrends 2016Zomertrends 2016 | IKEA Outdoor
Een gezellige middag in het park of een zwoele avond op het strand: IKEA heeft nu alweer zin in de zomer. Daarom komt het woonwarenhuis met nieuwe producten voor een relaxte dag buiten, zoals een picknickkleed, strandtas, strandstoelen en kussens.
IKEA zomertrends 2016
Woontrends 2016: Tot in detailWoontrends 2016: Tot in detail
In deze woonomgeving is het rustig, maar het leven staat er niet stil. Alle verfraaiingen zijn weggelaten, zodat er balans is en sereniteit. Hierdoor krijgen de met zorg uitgekozen producten alle aandacht die ze verdienen.
Woontrends 2016: Tot in detail
Woontrends 2016: Van Dik HoutWoontrends 2016: Van Dik Hout
Een stoere basis die toch comfortabel en warm is. Door te combineren met verschillende materialen die voornamelijk een natuurlijke grondslag hebben, wordt deze stoere trend nooit kil.
Woontrend Van Dik Hout
Woontrends 2016: Kunst en KitchWoontrends 2016: Kunst en Kitch
Deze trend is gebaseerd op de collecties van verzamelaars. Niet alles is echte kunst, maar elk product heeft zijn waarde en een bijzonder verhaal. Overgebleven van vroeger, gevonden bij de kringloop of meegenomen van een verre reis.
Woontrend Kunst en Kitch
Woontrends 2016: Groene vingersWoontrends 2016: Groene vingers
Dat kamerplanten zorgen voor zuurstof en zuivere lucht, dat weten we allang. Maar dat je kamerplanten kunt inzetten als dé accessoire in je huis; dat is nieuw! Steeds meer mensen deden hun kamerplanten in de ban wegens ruimtegebrek of het idee dat zij er niet goed genoeg voor konden zorgen.
Woontrend Groene vingers
Keukentrends 2016Franke keukentrends 2016
De keuken als woonkamer, 4-in-1 kranen en Smart cooking. Een greep uit de trends die Franke Kitchen Systems verwacht voor het komende jaar binnen de keukenwereld. Wat kunnen we nog meer verwachten in 2016?
Franke Keukentrends 2016
Gratis M Wonen magazineGratis M wonen woonmagazine
In de nieuwe M*WONEN vind 132 pagina's met de nieuwste trends, volop inspiratie, uitstekend advies, tips waar je echt wat aan hebt, en niet te vergeten heel veel woonplezier.
Vraag hem gratis aan
Slaapkamertrends 2016Slaapkamertrends 2016
Of je nu gaat voor sereen wit of je laat inspireren door de zee, het plantenrijk of de kleuren van het jaar: zo kom je on trend en uitgeslapen voor de dag.
Slaapkamertrends 2016
Woontrends 2016 The world beyondWoontrends 2016: The world beyond
Somewhere something incredible is waiting to be known. De vormentaal is divers. We zien decoratieve vormen die vervreemdend zijn of een sprookjesachtige realiteit oproepen. Daarnaast is er aandacht voor sterren en planeten. Accessoires staan als losse objecten in de ruimte.
Woontrend The world beyond
Woontrends 2016 More is moreWoontrends 2016: More is more
Life’s too short to be bored. In deze trend passen arrangementen waarbij grote contrasten en heftige vormen de compositie dirigeren; niet less, maar more is more, het kan niet druk genoeg zijn!
Woontrend More is more
Woontrends 2016 - reconsider spaceWoontrends 2016 Reconsider space
Stay in the loop by remaining an outsider. De vormen zijn strak en geometrisch: rechthoeken, cirkels, driehoeken of trapeziumvormen. Door open structuren ontstaan tussenruimtes in het product. Verrassende volumes en verhoudingen zijn kenmerkend.
Woontrend Reconsider space
Woontrends 2016 - connect the storyWoontrends 2016: Connect the story
It’s your story. Don’t let anyone else write it. Een ruimte richten we in met objecten die betekenis hebben, zodat deze een harmonieuze lading krijgt met een sterke tactiliteit.
Woontrend Connect the story
Behangtrends 2016Behangtrends 2016
Zoals een nieuwe jas wonderen kan doen voor je wintergarderobe, zo is behang een echte eyecatcher in het interieur. Deze duidelijke omlijning voor al je meubels en accessoires laat zien wie jij bent, en dus is het tijd om kleur te bekennen. Ga je voor hip of luxe?
Behangtrends 2016
Gratis Jouw Stijl magazine 2016Gratis magazine Jouw Stijl 2016
Vol trots presenteert Goossens het nieuwe magazine 2016. Maar liefst 140 pagina's boordevol woontrends 2016, wooninspiratie, tips en binnenkijken bij.... Vraag het magazine gratis aan.
Gratis Jouw Stijl 2016 aanvragen
Vloerentrends 2016Vloerentrends 2016
De vloer is de basis van elk interieur. Of je nou op kamers gaat wonen, je eerste huis koopt of verhuist naar een appartement als de kinderen de deur uit zijn, het interieurontwerp begint met het kiezen van de vloerbedekking. Het is sfeerbepalend maar moet tegelijkertijd aan allerlei eisen voldoen.
Vloerentrends 2016
Keukentrends 2016 - PoggenpohlKeukentrends 2016
Bij de 'Küchenmeile A30' presenteert Poggenpohl de producthoogtepunten voor 2016 aan het vakpubliek. Nieuwe front- en korpuskleuren evenals technische innovaties worden op indrukwekkende wijze gepresenteerd in de compleet nieuw vormgegeven huistentoonstelling
Keukentrends 2016
Dornbracht CL1 mengkraanBadkamertrends 2016
De badkamer van de toekomst is als een hotel voor thuis. De plek waar we ons even terug kunnen trekken in ons eigen huis wordt extra belangrijk, en daar komt de badkamer om de hoek kijken.
Badkamertrends 2016
Gratis woonbrochures


Interieuradvies