wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Woontrends

 
Woontrends 2017 duurzaam en gezondWoontrend Duurzaam & Gezond
We doen er tegenwoordig alles aan om fit te zijn, goed te eten en zo lang mogelijk gezond en gelukkig te zijn. Tegelijkertijd is duurzaamheid het nieuwe mantra van onze levensstijl en zijn we ons bewust van de kwetsbaarheid van onze aarde. Dus hoe doe je dat, zo duurzaam en gezond mogelijk leven én wonen?
Lees meer
WoontrendsWoontrends vol rust en emoties
Door continu onderzoek te doen naar de optimale woonstijl en een intensieve samenwerking met inrichtings-, design- en kleurexperts, heeft de bouwmarkt ook dit jaar weer vier woonwerelden weten te creëren, vol comfort, gemak en rust.
Lees meer
gratis woonbrochures
gratis roomplanner
Designkeukens 2017Design keukentrends 2017
Bent u zich aan het oriënteren op een design keuken? Dan haalt u met een design keuken van Uw KeukenSpeciaalzaak gegarandeerd een ontwerp in huis dat in het oog springt.
Lees meer
Uw WoonmagazineUw Woonmagazine

De glossy woonmagazines - elk zo'n honderd pagina's dik - zijn een waardevolle inspiratie- en informatiebron voor iedereen die wil verbouwen of verhuizen. De inspirerende magazines zijn gevuld met mooie reportages, foto's, interviews en rubrieken op het gebied van keukens, badkamers, vloeren en haarden.

Lees meer
Woontrends 2017 - Luxury LivingWoontrends 2017 Luxury Living
Droom jij wel eens van een glamour lifestyle? Dan hebben wij goed nieuws! De nieuwe woontrends voor 2017 kondigen een nieuw gevoel van luxe en glamour aan.
Woontrend Luxury Living

Woontrends 2016 - 2017Woontrends herfst en winter
Het zomerseizoen is nog niet echt ten einde, maar het volgende seizoen staat alweer klaar. Net zoals de nieuwe woontrends. Voor komend najaar is er door designers, trendonderzoekers, inkopers en marketingexperts samen gekeken naar het juiste wooncomfort.
Woontrends 2016 - 2017
Industriële lampentrendsIndustriële lampentrends
Industriële lampen zijn zonder enige twijfel een van de trends van het ogenblik. Dat hoeft ook niet echt te verbazen: we zitten nu eenmaal in een tijd waarin we allemaal wel wat meer persoonlijkheid en pit in ons interieur kunnen gebruiken.
Lees meer
Wandbekleding en behangtrends 2016 - 2017Wand en behangtrends 2016 - 2017
Er is geen makkelijkere metamorfose dan een nieuw behang of andere kleur op de muur. Met deze nieuwe dessins en verf ben jij klaar voor een nieuw seizoen
Behang en wandbekleding trends
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Flexa Kleurentrends 2017Flexa kleurentrends 2017
De lancering van de Kleurentrends voor 2017 vragen om een frisse kijk op het leven. Dé Kleur van het Jaar Denim Drift belichaamt precies de mood van 2017 en sluit aan bij talloze interieurstijlen.
Interieur en kleurentrends 2017
Flexa Kleurentrends 2017Kleurentrend: Considered Luxury
Kleurentrends 2017 - Considered Luxury. Deze trend omvat een heel nieuwe manier van leven; Het palet van wit- en natureltinten sluit daar mooi op aan.
Flexa Kleurentrends 2017
Flexa Kleurentrends 2017Kleurentrend The Working Home
Kleurentrends 2017: The Working Home. Of je nu het liefst in de keuken zit met laptop en koffie onder handbereik of juist een aparte studeerkamer nodig hebt, het moet er wel comfortabel zijn. Het doel is immers dat je kunt relaxen en focussen tegelijk.
Flexa Kleurentrends 2017
Volg Wonenonline op Instagram
Flexa Kleurentrends 2017Kleurentrend Shared Individualism
Kleurentrends 2017: Shared Individualism. Uit het bijpassende kleurenpalet spreekt een opgewekte, speelse sfeer, waardoor deze ideaal is om met elkaar van de gezamenlijke ruimte te genieten.
Flexa Kleurentrends 2017
Flexa Kleurentrends 2017Kleurentrend New Romanticism
Hoewel deze trend voortkomt uit een bijna abstract gegeven, laat hij zich vertalen als een eclectische bohemienstijl. Deze stijl dompelt je in een wereld vol natuurlijke elementen en geeft een creatieve twist aan je interieur.
Flexa Kleurentrends 2017
vloerentrends 2016De vloerentrends van nu
Met interieurs die steeds creatiever en kleurrijker worden, krijgt de vloer een hoofdrol om de sfeer persoonlijk en uniek te maken. Dé trend is om je vloer in patroon te leggen! Nieuwe collecties laten hippe variaties zien op het klassieke visgraat, blok- en vlechtmotief verwerkt in vloeren van hout, pvc en vinyl
De trends in vloeren
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Interieuradvies