wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Woonbeurzen september 2017

 
Home & Interior BeursDe woonindustrie 2017
Noteer nu alvast de data van de Voorjaars VAKbeurs in februari 2017. Van zondag 12 februari t/m woensdag 15 februari 2017 verwelkomen wij u graag op onze Voorjaars VAKbeurs.
Lees meer
ShowupshowUP 2017
showUP is dé vakbeurs voor Home & Gift. De eerstvolgende editie zal plaatsvinden op 5 & 6 februari 2017, wederom in de Expo Haarlemmermeer.
Lees meer
gratis roomplanner
Interieuradvies nodig?
Maison & ObjetMaison & Objet

Tijdens Maison & Objet, het twee jaarlijkse woon- en designevenement in Parijs, presenteert de volledige interieurbranche zijn nieuwste collecties, met veel textiel, meubilair en accessoires.

Lees meer
Woonbeurs Amsterdam vtwonen & designbeurs 2017
Van 3 tot en met 8 oktober 2017 ben je van harte welkom in de RAI Amsterdam voor het grootste woonevenement van Nederland.
Lees meer
Detailhandelevenement &Trendz&Trendz Hardenberg
&Trendz speelt in op de laatste ontwikkelingen in de branche. Er wordt weer een interactief kennisprogramma opgezet. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen
Detailhandelevenement &Trendz
gratis woonbrochures
Beleef Landleven 2017Beleef Landleven 2017
Beleef Landleven, hét evenement voor iedereen die van buitenleven houdt. Beleef Landleven van vrijdag 8 t/m zondag 10 september van 10.00 - 17.00 uur in het idyllische Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem.
Lees meer
100% design London100% design London

100% Design is de grootste designbeurs in Engeland en trekt jaarlijks meer dan 25000 bezoekers. Het zijn vooral de presentaties van jonge, creatieve ontwerpers die deze beurs elk jaar opnieuw het bezoeken waard maakt. Op het gebied van hedendaags wonen en design zijn hier nieuwe trends te spotten.

Lees meer
MOWMOW 2017

MOW is dé meubelbeurs van Duitsland. U kunt er terecht voor alle grote meubelmakers en designers van Duitsland. Maar ook internationale ontwerpers.

Lees meer
gratis roomplanner
gratis woonbrochures

gratis roomplanner


Gratis woonbrochures