wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

PAN Amsterdam 2016

 
gratis woonbrochures
gratis roomplanner
Gratis keukenboek
woonbeurs, pan, amsterdam

Geniet van kunst van blijvende schoonheid en betaalbare kwaliteit. Je vindt het op PAN Amsterdam van 20-27 NOVEMBER 2016. Hier tref je de beste kunsthandelaren samen op één locatie. Bekijk en vergelijk op je gemak de werken die jou aanspreken en laat je vrijblijvend informeren. En weet dat keuringsexperts de kwaliteit voor je bewaken.

Op de PAN bekijk je in een paar uur tijd de stands van 125 galeristen, antiquairs en kunsthandelaren. Ze komen uit circa 50 verschillende plaatsen.

De beurs biedt vele duizenden kunstvoorwerpen. Naast schilderijen, antiek, moderne en hedendaagse kunst vind je er sieraden, fotografie, designmeubelen en objecten uit oude en verre culturen. Prijzen variëren van €500 tot €500.000.

Op PAN Amsterdam kun je met vertrouwen kunst kopen. Ruim 80 onafhankelijke keuringsexperts beoordelen de objecten voorafgaand aan de beurs op echtheid, kwaliteit en conditie.

Vergroot je kunstkennis met PAN Amsterdam. Neem deel aan een van derondleidingen of activiteiten of volg de korte kunstlessen van PAN & I.K.

Je kunt de Amsterdam RAI eenvoudig bereiken met het openbaar vervoer of met de auto. En binnen 10 minuten ben je op het Museumplein met het Rijksmuseum, Stedelijk Museum en Van Gogh Museum.

gratis woonbrochures

gratis roomplanner


Gratis woonbrochures