ZIEN, BELEVEN, PROEVEN en ONTDEKKEN van Home & Living, Fashion & Beauty, Lifestyle & Home Entertainment, Leisure & Travel, Jewelry & Watches tot Food & Wines.

Verrassend anders: de Wondere Werelden van LaTable
Dit jaar heeft LaTable meerdere nieuwe “Wondere Werelden” gecreëerd. In de twee aparte vleugels van de Grote Kerk zijn enerzijds de wondere wereld voor de Man en anderzijds de Vrouw te vinden met een typische eigentijdse beleving. De wondere WoonWereld met het ultieme luxe interieur is een inspirerend nieuw, open gedeelte in het midden van de Grote Kerk. De BuitenWereld completeert de Wondere Werelden van Sfeerbeurs LaTable.
 
Smaakvolle Etalages
Ook nieuw dit jaar zijn de fraai ingerichte “etalages” bij de ingang, die de bezoeker direct opvallend verrassen. Hier is een voorproef te zien van al het bijzondere dat LaTable te bieden heeft. Deze opvallend andere setting maakt, naast de traditionele tafelcultuur, een bezoek aan LaTable nog meer de moeite waard!


Mannen gratis!
Op vrijdag 10 november kunnen alle vrouwen Sfeerbeurs LaTable samen bezoeken voor de prijs van één (2 personen € 15,-- i.p.v. € 30,--). Mannen kunnen op deze Vrouwendag na 17.00 uur gratis naar binnen! Al deze nieuwe componenten maken van Sfeerbeurs LaTable de belevenis die de bezoeker dit najaar niet wil missen!

WAT, WAAR EN WANNEER
Locatie: Grote Kerk, Marktstraat 13, Naarden-Vesting
Data: Donderdag 9 t/m Zondag 12 november 2017
Openingstijden: Donderdag van 10 – 18 uur. Vrijdag van 10 – 21.30 uur.   Zaterdag en Zondag van 11 – 18 uur.
Entreeprijs: € 12,50 per persoon bij online voorverkoop en   middels digitale kortingsbon of kortingskaart.  € 15,-- per persoon aan de kassa. Kinderen tot 14 jaar gratis. Vrijdag – Vrouwendag: 2 entree voor de prijs van één.  Mannen op deze dag gratis na 17.00 uur.
Parkeren: Gratis parkeergelegenheid & gratis shuttleservice, verzorgd door BMW Ad Smelt.
Internet: www.latable.nl

Gratis naar La Table 2017

Wil jij gratis naar La Table 2017? We geven 5x2 kaarten weg! Het enige wat je hoeft te doen is lid worden van onze nieuwsbrief om kans te maken op 2 toegangskaarten. Ben je al lid van de nieuwsbrief vul dan toch onderstaand formulier in om je deelname te bevestigen. Begin november maken we de 5 winnaars bekend.

Voornaam:
Achternaam:
woonplaats:
E-mail

 ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief

 

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Mijn Bad
Morres 2018
Superkeukens
Mandemakers
Voortman
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Keukenkampioen
Design leuning

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen