wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Kerstbeleving 2016

 
Gratis keukenboek
beurs, kerstbeleving, brabanthallen, november,
Kerstbeleving zorgt er al 15 jaar voor dat zijn bezoekers goed beslagen ten ijs komen tijdens de feestdagen. Tijdens deze gezellige dag uit vindt men een unieke mix van Creatief, Gifts, Groen en Food. Kortom Kerstbeleving biedt alle inspiratie die nodig is voor de gezellige decembermaand! En deze jubileum editie pakt de beurs flink uit, als eerste Kerstbeurs van het seizoen. Deze start van het feestseizoen zit boordevol inspirerende workshops, originele demonstraties en sfeervol entertainment.

TV kok Rudolf opent het feest seizoen met Kerst-kookboek
Lekker eten met zijn allen hoort onlosmakelijk bij de feestdagen. Tenminste volgens het overgrote deel van de Nederlanders. Ook Rudolf van Veen denkt daar zo over, o.a. bekent van Life and Cooking en 24Kitchen. Daarom zal hij de beurs officieel komen openen en hier zijn nieuwste kerst kookboek presenteren met een exclusieve signeersessie!

Demonstraties van o.a. Hollands beste bloemstylistIn het bloemschiktheater verzorgt ware meesteres in de bloemsierkunst Sarah Dikker gratis toegankelijke demonstraties en presentaties. Op het programma staat onder andere: Kerstboom decoreren, kerstkrans maken en het maken van een plantaardige kerstbal.

Mooiste Kerstboom verkiezing
Wat is nu een Kerstbeurs zonder Kerstbomen? Dit jaar gaat Kerstbeleving over de top door het organiseren van de ‘’Mooiste Kerstboom verkiezing’’. Er is slechts één maar, de prachtige december dennen mogen alleen met 70% plantaardige decoratie aangekleed worden! De wedstrijd wordt uitgeschreven onder groen opleidingen, bloemisten en andere professionals die het publiek de nieuwste (plant) aardige kerstdeco trends laten zien.

Xmas Funshopping en meer
Kerstbeleving biedt naast alle workshops en demonstraties ook een bonte verzameling van allerlei leuke en originele winkeltjes. Je kunt hier lekker struinen op zoek naar dat ene hebbedingetje, accessoire, kledingstuk,sinterklaascadeautje of kerstartikel.

Praktische informatie
De beurs Kerstbeleving vindt plaats op 5 t/m 8 november in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch. De beurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 12,50 p.p. Voor kinderen (4 t/m 10 jaar) is het € 5,00 p.p. incl. deelname aan workshops, een verrassingstasje en schaatsen! Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis entree.

Ga gratis naar Kerstbeleving 2015 - De winnaars

De winnaars zijn geworden:

Gé Geurtsen uit Bussum
Charlotte Hoefsloot uit Den Bosch
Nicky de Vaal uit Hilversum
Kim Kockelkoren uit Voerendaal
Karin Willemsen uit Almere


 

gratis woonbrochures

gratis roomplanner
Gratis woonbrochuresInterieuradvies