wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Woonbeurzen november 2017

 
Gratis naar Elle DecorationGratis naar Elle Decoration
Deze winactie is helaas afgelopen. 
Lees meer
Margriet Winter FairMargriet Winter Fair
Margriet Winter Festival is het grootste overdekte winterfeest van Nederland met allerlei leuke activiteiten, shops, diverse optredens, workshops, modeshows en nog veel meer.
Margriet Winter Fair
Gratis keukenboek
gratis woonbrochures
Meesterlijk 2016Meesterlijk 2016
Meesterlijk is naast een pop-up mini-stad hét bruisende warenhuis van de toekomst waar de nieuwe luxe verleidelijk is uitgestald. In een sfeervolle overall styling toont een talentvol gezelschap van 120 zelfproducerende designers, mode-ontwerpers, foodkunstenaars en vaklieden hier hun meesterlijke handwerk in hun eigen shops-in-the-shop.
Lees meer
Country & Christmas FairCountry & Christmas Fair 2016
Eind november 2016 zal de welbekende Country & Christmas Fair plaats vinden bij Kasteel de Haar nabij Utrecht. Zodra u onder de entreepoort doorloopt waant u zich in eensprookjesachtige omgeving vol lichtjes, kerstbomen en prachtige decoraties.
Lees meer
Beurs Domotica & Slim wonenDomotica & Slim wonen 2016
Dit jaar opent Smart Homes de deuren van het Evoluon op woensdag 16 en donderdag 17 november voor twee dagen vol technologie en innovatie in het thema: Beyond Big Data. Met inmiddels tien edities achter de rug is De Smart Homes Beurs Domotica & Slim Wonen uitgegroeid tot hét vak- en netwerkevenement in deze branche.
Lees meer
gratis roomplanner
Cocoon woonbeursCocoon, inspiratie voor decoratie!
Ieder jaar brengt COCOON, de grootste woon- en interieurbeurs van België, klinkende namen uit de wereld van design, meubels, textiel, (tafel)decoratie en tuin samen. I
Cocoon woonbeurs
La Table SfeerbeursLa Table 2016

La Table sfeerbeurs Naarden staat bekend om haar opvallend originele exposanten van hoge kwaliteit en de grote stroom bezoekers die ieder jaar weer deze lifestylebeurs met een gemoedelijke sfeer bezoeken.

Lees meer
PAN AmsterdamPAN Amsterdam 2016

Geniet van kunst van blijvende schoonheid en betaalbare kwaliteit. Je vindt het op PAN Amsterdam van 20-27 NOVEMBER 2016

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Spirit of WinterSpirit of Winter 2016
Spirit of Winter luidt traditiegetrouw 'the most wonderful time of the year' in van 16 t/m 20 november 2016. Meer dan honderdtachtig deelnemers presenteren de mooiste, lekkerste en warmste seizoenproducten in Apeldoorn, in de voortuin van Paleis Het Loo. De mooiste winterfair van Nederland.
Lees meer
gratis woonbrochures

gratis roomplanner


Gratis woonbrochures