Voor goed advies voor je bouw-, verbouw- of verhuisplannen is Beurs Eigen Huis al jaren het juiste adres. En komende editie is er meer dan ooit aan duurzame en energiezuinige oplossingen te vinden. Kom inspiratie opdoen en bezoek van 6 t/m 8 oktober Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht. Kom langs en realiseer ook jouw ‘groene’ droomhuis!

GROEN BOUWEN OF VERBOUWEN
Zelf een huis bouwen, grootse verbouwplannen of een kleine verbouwing in het vooruitzicht? En dat alles natuurlijk ook nog zo ‘groen’ mogelijk. Een leuk proces, maar waar ga je beginnen en waar moet je rekening mee houden? Je moet zoveel keuzes maken en er zijn vele aanbieders op de markt. Een bezoek aan Beurs Eigen Huis helpt je bij het maken van deze keuzes. 

ALLE EXPERTS ONDER EEN DAK
Laat je goed informeren over alle mogelijkheden die er zijn. En dat zijn er nogal wat! Op Beurs Eigen Huis zijn alle experts die je nodig hebt bij de bouw van je ‘groene’ droomhuis aanwezig. Architecten, aannemers en bouwadviseurs, maar ook heel veel aanbieders van duurzame en energiezuinige oplossingen. Van isolatie en klimaatsystemen tot energieopwekking middels warmtepompen en solarsystemen. 

‘GROEN’ LEVERANCIERS: VAN ZONNEPANELEN TOT VLOERISOLATIE
Je komt alles te weten over het voordeel van zonnepanelen bij Adepa Solar en Sungevity. Je woning op een duurzame en milieuvriendelijk manier verwarmen en koelen kan door een warmtepomp. Bij de stands van Van Bruchem Duurzaam en Samsung Ambrava vertellen ze je meer over de mogelijkheden. Een goed klimaatsysteem is een must voor je ‘groene’ droomhuis. Kom inspiratie opdoen bij Jaga en SpeedComfort. En kan je isolatie-advies gebruiken, neem dan een kijkje bij bijvoorbeeld Tonzon, Isoschelp, Pluimers, Isobooster en Alpine Isolatie. 

‘GROENE’ SPREKERS
Ook op het sprekerspodium is aandacht voor Duurzaam & Energiezuinig. Stichting Passief Bouwen geeft dagelijks een interessante presentatie over comfortabel en energiezuinig bouwen. Bouwkundig specialisten van Vereniging Eigen Huis vertellen meer over ‘Wonen in een superenergiezuinig huis’ en de Financieel specialisten geven advies over het ‘Financieren van Energiebesparing’. 

VOOR IN DE AGENDA
Datum & Locatie | 6 t/m 8 oktober 2017, Jaarbeurs Utrecht

Openingstijden | 10 – 17 uur

Entreeprijs | kassa € 16, voorverkoop € 12,50

Info & tickets | www.realiseerjedroomhuis.nl

TEFAF Maastricht wordt wijd beschouwd als's werelds belangrijkste beurs voor kunst, antiek en design. TEFAF Maastricht is met 275 prestigieuze dealers uit 20 landen, een showcase voor de mooiste kunstwerken momenteel op de markt. In 2018 wordt de TEFAF gehouden van 9 tot en met 18 maart.

Voor meer informatie bezoek de website van TEFAF

Wonen&Co de beurs keert in 2018 terug in MartiniPlaza, van donderdag 15 tot en met zondag 18 maart. Nadere informatie volgt zo spoedig mogelijk.

Bouwen met hout is enorm populair. Dat neemt niet weg dat je - zoals met andere bouwmaterialen - bij bouwen, renoveren of inrichten met hout niet over één nacht ijs gaat! 

Aan elk bouw-, renovatie- en/of interieuravontuur begin je best niet halsoverkop. Je doet best een beroep op professionals die over de vereiste technieken en beproefde knowhow beschikken. Knowhow, die hoogstnoodzakelijk is om de duurzaamheid van het werk te garanderen. 

Bouwen met hout doe je met gezond verstand. Kandidaat-bouwers zitten meestal met een aantal vragen: welke houtsoorten gebruik je voor welke doeleinden? Wat zijn de juiste technieken? Welke rol speelt de architect? Waar vind je gespecialiseerde firma’s enz. ?? 

Voor al die vragen, en nog vele anderen, heb je het advies van een expert nodig. 

De locatie voor Bois & Habitat is ideaal gelegen in het hartje van de Waalse hoofdstad op de kruising met de snelwegen E40 en E411. Bezoekers, professionals en particulieren maken er kennis met tal van gespecialiseerde ondernemingen, de meest dynamische van de sector!

Voor meer informatie en actuele data kijk op de website van Bois & Habitat.