wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Kerstshoppen in Limburg

 
Gratis keukenboek
woonbeurzen, kerstshoppen, limburg

Een afwisselende reis naar de steden Maastricht, Luik, Valkenburg en Hasselt met leuke bezienswaardigheden en de mogelijkheid om te kerstshoppen!

DAG 1 Heenreis en Designer Outlet Roermond
Vanaf het verzamelpunt rijden we naar het designer Outlet Roermond. Ontdek meer dan 170 designmerken in ruim 100 winkels in een fraai aangelegd winkeldorp. Aan het eind van de middag arriveren we in ons hotel.

DAG 2 Maastricht of Luik
Vandaag kunt u kiezen tussen een dag Maastricht of een dag Luik. De historische binnenstad van Maastricht staat al volop in het teken van de sfeervolle feestdagen. Bekijk de mooie plekjes zoals, het Onze Lieve Vrouweplein, de stadswallen, de parken, het Jekerkwartier en de monumentale kerken St. Jan en de basiliek van St. Servaas of ga lekker winkelen in de mooi versierde winkelstraten. De kerstmarkt in Luik is inmiddels uitgegroeid tot een waar kerstdorp. Via Maastricht rijden we terug naar het hotel.

DAG 3 Valkenburg
Vandaag kunt u een bezoek brengen aan de twee ondergrondse kerstmarkten in Valkenburg. De Fluwelengrot: een bijzonder sfeervolle ambiance rondom het alom bekende kerstverhaal „A Christmas Carol“ (Scrooge) van Charles Dickens, en de Gemeentegrot: de oudste en tevens grootste ondergrondse kerstmarkt in Europa.

DAG 4 Hasselt en terugreis
Na het ontbijt rijden we naar Hasselt. Deze stad is omgetoverd tot een sfeervolle kerststad. U kunt een bezoek brengen aan de deels overdekte kerstmarkt, een ritje maken met het kersttreintje, lekker schaatsen of in het reuzenrad stappen. Op het verzamelpunt heeft u de mogelijkheid voor een afscheidsdiner, alvorens u met de diverse servicelijnen naar uw opstapplaats wordt gebracht.

gratis woonbrochures

gratis roomplanner


Gratis woonbrochures