Deze sfeervolle Fair staat vier dagen lang in het teken van “Huis en Hof”. 
Een gezellig en fascinerend weekenduitje.
 
Bij het betreden van deze sfeervolle fair wordt u verrast met een grote diversiteit aan exposanten. In de feestelijk aangeklede stands en pagodetenten presenteren zij een ruim aanbod in diverse producten. Verschillende exposanten laten het vakmanschap zien door middel van demonstraties en op gezette tijden klinkt er een muzikale noot. 
 
Summer Fair is het event om nieuwe ideeën en suggesties op te doen en te genieten van alle facetten van het goede leven!
 
Summer Fair viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Net als andere jaren wordt ook deze speciale jubileumeditie gehouden in het Pinksterweekend: 2, 3, 4 en 5 juni. Het sfeervolle buitenevenement vindt bovendien al 25 edities op rij plaats in de prachtige tuinen van Landgoed ’t Laer in Ommen.
 
“Dit jubileum gaan we uiteraard vieren, daarom wordt Summer Fair 2017 extra feestelijk aangekleed”, zegt organisator Annie Kolthof. Summer Fair is in 1993 ontstaan door de Lions Club. Zij organiseerden dit unieke buitenevent al op Landgoed ’t Laer. Het aanbod bestond voornamelijk uit kunst, antiek en overige kostbare artikelen. In 1996 nam Evenementenhal de organisatie voor Summer Fair over. Het aanbod is anno 2017 uitgebreid met onder andere modern & klassiek interieur, uiterlijke verzorging, woonaccessoires, bloem- en groeiproducten, wijnen en delicatessen.
 
Vorig jaar kwamen meer dan 12.000 bezoekers op het 4-daagse evenement af. Summer Fair is niet alleen in trek bij bezoekers uit de directe omgeving, maar heeft een landelijk bereik. Daarnaast is Ommen tijdens het Pinksterweekend rijk gevuld met vakantiegangers. “Zij brengen ook graag een bezoek aan Summer Fair. Daarnaast ontvangen wij ook bezoekers uit het grensgebied van Duitsland”, zegt Kolthof.

lijn brochure 1

Gratis woonboeken & brochures

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Mijn Bad
Morres wonen
Superkeukens
Mandemakers
Voortman
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Keukenkampioen
Design trapleuning

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen