Tendence is één van de belangrijkste consumentengoederen vakbeurzen in het najaar. Hier vindt u alles op het gebied van Giving en Living. Verspreid over zes hallen tonen meer dan 1200 internationale bedrijven hun nieuwste producten voor het komende najaar-, winter-, kerst- en voorjaarsseizoen.

Van 09 t/m 17 juni 2018 is er weer de Nationale Tuinweek met als hoofdthema: Moestuinieren!  Een spetterende week vol groene activiteiten in het land; van fietstocht tot tuinconcert! Op 16 en 17 juni kun je genieten van het Nationale Open Tuinenweekend.

Design District is hét trefpunt voor de interieurbranche in Nederland. Design District 2018 staat in de planning voor 6, 7 en 8 juni 2018. De locatie maken we dit najaar bekend! Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg ons via Facebook, Twitter of Instagram. #DesignD17 of #DesignD18

De Dag van de Architectuur is er voor iedereen die is geïnteresseerd in architectuur en stedelijke ontwikkeling. Sinds 1986 is de Dag van de Architectuur een landelijk fenomeen dat een groot aantal bezoekers trekt. Plaatselijk geeft iedere stad of regio het programma een eigen invulling met een speciaal thema.

De KunstRAI is de langstlopende kunstbeurs voor hedendaagse autonome en toegepast kunst van Nederland: een publieksbeurs met ruim zeventig hoogstaande galerieën die de diversiteit, kwaliteit en pluriformiteit van het rijke Nederlandse aanbod van hedendaagse beeldende kunst, vormgeving en design weerspiegelt. De bezoeker vindt er autonome schilder- en beeldhouwkunst, fotografie en grafische kunst en ook hedendaags glas, keramiek en sieraden.
Raw-Edge stands zorgen voor verrassing op de beurs en Solostands voor de nodige verdieping.
Een advies- en selectiecommissie bestaande uit Jan van Hoof, Rob Koudijs, Esther Munsters, Rob Malasch, Eduard Planting en Fleur Shekel beoordeelt de deelnemers op kwaliteit en professionaliteit.

Farm & Country Fair 22, 23 & 24 juni '18. Buitenbeurs met 400 gevarieerde stands en propvol verrassingen. Een buitenfeest voor elke leeftijd. Volop verrassing, actie en beleving, maar ook plekken om heerlijk te chillen. Shoppen bij 400 stands met bijzondere producten, lekker eten, deelnemen aan workshops en genieten van kunst, gekke exposities, duizenden dieren, een doorlopend showprogramma. Beleef alle facetten van het landleven. Hier vindt je persoonlijke verzorging, kleding, deco, voeding, kunst en tuinieren naast dierenbenodigdheden en het moderne boerenleven.

Op zaterdag 16 en zondag 17 juni 2018 vindt het jaarlijkse, landelijke Groei & Bloei Open Tuinen Weekend plaats.