wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Woonbeurzen Juni 2017

 
Nationaal Open Tuinen WeekendNationaal Open Tuinen Weekend
Op zaterdag 17 en zondag 18 juni 2017 vindt het jaarlijkse, landelijke Groei & Bloei Open Tuinen Weekend plaats.
Lees meer
Farm & Country FairFarm & Country Fair
De Farm & Country Fair is echt belevenisfestival. De landelijke locatie, gevarieerde winkeltjes, honderden serieuze en ludieke activiteiten, bijzondere shows, creatieve aankleding en gastvrije sfeer zorgen ervoor dat iedereen die graag buiten wil zijn, een heerlijke dag beleeft.
Lees meer
gratis woonbrochures
gratis roomplanner
Fleurig 2017Fleurig 2017

Op Fleurig 2017 is er op gebied van tuinproducten van alles te zien, zelf uit te proberen, te voelen, te ervaren en kunt u zich vrijblijvend door de vele aanwezige vakmensen laten informeren.

Lees meer
KunstRAIKunstRAI 2017
De KunstRAI is de langstlopende kunstbeurs voor hedendaagse autonome en toegepast kunst van Nederland: een publieksbeurs met ruim zeventig hoogstaande galerie├źn die de diversiteit, kwaliteit en pluriformiteit van het rijke Nederlandse aanbod van hedendaagse beeldende kunst
Lees meer
Dag van de ArchitectuurDag van de Architectuur 2017
In het weekend van vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 juni 2017 is het Dag van de Architectuur. viert Nederland de Dag van de Architectuur. In dat weekend staat het belang van architectuur in de schijnwerpers. Veel dorpen en steden bieden een programma van lezingen, debatten, rondleidingen, tentoonstellingen en excursies of stellen gebouwen open.
Lees meer
Interieuradvies nodig?
Design District Design District 2017
Zoals inmiddels alom bekend is 100% Design in Nederland voortgezet onder de naam Design District. De volgende editie van het vakevenement staat gepland op woensdag 1, donderdag 2 en vrijdag 3 juni 2016 bij Taets op het Hembrugterrein.
Lees meer
gratis woonbrochures

gratis roomplanner


Gratis woonbrochures