wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Woonbeurzen januari 2017

 
Maison & ObjetMaison & Objet

Tijdens Maison & Objet, het twee jaarlijkse woon- en designevenement in Parijs, presenteert de volledige interieurbranche zijn nieuwste collecties, met veel textiel, meubilair en accessoires.

Lees meer
Kunst & AntiekweekendKunst & Antiekweekend
Het Kunst & Antiek Weekend Naarden opent van 26 t/m 29 januari 2017 voor de 20ste keer haar deuren in de imposante Grote Kerk van Naarden-Vesting.
Lees meer
gratis woonbrochures
gratis roomplanner
Wonen 2017Wonen 2017
Van 28 januari tot en met 5 februari 2017 Nekkerhal Mechelen Centraal gelegen in België, de meest bezoekersvriendelijke bouw- en interieurbeurs.
Lees meer
Inkoopvakbeurs TrendzInkoopvakbeurs Trendz 2017
TrendZ Voorjaarsbeurs Gorinchem geldt als hét inspiratiepunt voor de complete detailhandel uit Nederland, België en het Duitse grensgebied. 15, 16 en 17 januari 2017
Lees meer
Vakbeurs DomotexVakbeurs Domotex 2017

Ontdek van 16 - 19 Januari 2017 de magie van de trends en texturen, innovatie en nieuwe ideeën. Op Domotex HANNOVER. S werelds grootste vakbeurs voor vloerbedekking is een absolute "must" voor uw agenda.

Lees meer
Gratis woonmagazine
Imm CologneImm Cologne 2017
De imm cologne (Keulen) zet zet van 16 - 22 januari 2017 de woonwerelden van morgen in scène. Het gehele spectrum van het internationale aanbod op het gebied van meubel- en interieurdesign wordt hier op één locatie bijeengebracht.
Lees meer
gratis woonbrochures

gratis roomplanner


Gratis woonbrochures