wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Woonbeurzen februari 2017

 
Design Icons 2017Design Icons 2017
Zestig professionele vintage designhandelaren uit heel Europa keren op 11 + 12 februari terug naar Amsterdam voor Design Icons 2017. Een divers aanbod van interieur objecten zal worden verkocht aan zowel de professional als het brede publiek
Lees meer
Home & Interior BeursDe woonindustrie 2017
Noteer nu alvast de data van de Voorjaars VAKbeurs in februari 2017. Van zondag 12 februari t/m woensdag 15 februari 2017 verwelkomen wij u graag op onze Voorjaars VAKbeurs.
Lees meer
gratis woonbrochures
Interieuradvies nodig?
Tuinidee 2017Gratis naar Tuinidee 2017
Deze winactie is afgelopen. Kijk snel of je gewonnen hebt!
Lees meer
Stockholm Furniture & Light FairStockholm Furniture & Light Fair

7 - 11 februari 2017. Stockholm Furniture & Light Fair is 's werelds grootste ontmoetingsplaats voor Scandinavische meubels en verlichting design, met meubilair voor zowel woningen als openbare ruimte

Lees meer
Art RotterdamArt Rotterdam
9 - 12 februari 2017. De 18e editie van Art Rotterdam zal u wederom vier dagen lang onderdompelen in de nieuwste ontwikkelingen binnen de beeldende kunst.
Lees meer
gratis roomplanner
Intirio Intirio 2017

 Dé vakbeurs met een gevarieerd totaalaanbod aan interieurdecoratieen huislinnen voor de BeNeLux, Noord-Frankrijk en Duitsland, is uitgegroeid tot het niet te missen festijn voor de interieurprofessional.

Lees meer
Raw Art FairRotterdam Contemporary Art Fair
De 6e editie van Rotterdam Contemporary Art Fair vindt plaats in het World Trade Center in Rotterdam, tijdens de Rotterdam Art Week, samen met Art Rotterdam en andere evenementen.
Lees meer
Tuin & Sfeer 2017Tuin & Sfeer 2017
In 2017 viert Tuin & Sfeer haar 25 jarig jubileum! Een bezoek aan het grootste Noordelijke tuinevent biedt u alle inspiratie en informatie voor de tuin van uw dromen en buitenleven. Genieten, ontdekken en beleven.
Tuin & Sfeer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
HuishoudbeursHuishoudbeurs 2017
De Huishoudbeurs is van zaterdag 18 t/m zondag 26 februari 2017 in RAI Amsterdam. Koop nu alvast je kaarten met korting
Lees meer
ShowupshowUP 2017
showUP is dé vakbeurs voor Home & Gift. De eerstvolgende editie zal plaatsvinden op 5 & 6 februari 2017, wederom in de Expo Haarlemmermeer.
Lees meer
gratis woonbrochures

gratis roomplanner


Gratis woonbrochures