wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Kerstshoppen in Frankrijk

 
Gratis keukenboek
kerstshoppen, frankrijk, kerstmarkt, kerst

Wilt u graag kerstshoppen, maar niet naar een standaard bestemming? Ga dan mee met Effe Weg op deze nieuwe reis kerstshoppen Lille, Arras en Brussel. Een unieke combinatie van cultuur en vertier! De prachtige historische centra van de Belgische steden Lille en Brussel lenen zich bij uitstek voor een korte trip tijdens de gezellige wintermaanden. Een uitstapje naar het Franse Arras zal u verrassen!

DAG 1 Heenreis en Arras
Vanaf ons verzamelpunt rijden we naar het Franse Arras. Het oude stadscentrum van Arras is een groot openluchtmuseum met barokke pleinen, het gotisch stadhuis en vele monumenten uit de XVIIIde eeuw waaronder de abdij, kathedraal, schouwburg, herenhuizen en art-decogebouwen. Een ritje in de koets behoort ook tot de mogelijkheden. Vanaf 30 november is er op het het grote marktplein een kerstmarkt. Nadat u een hapje heeft gegeten in de stad, rijden we naar ons hotel in Noyelles voor de overnachting.

DAG 2 Lille
Vandaag bezoeken we het Franse Lille met de prachtige citadel. De hele stad bruist en de prachtige gevels verdwijnen onder weelderige decoraties. Ook verrijzen er 80 chalets waar ambachtslieden originele geschenken aanbieden. Op de Grote Markt staat een sprookjesachtig reuzenrad. Lille is de ideale bestemming voor kerstshoppers. Etalages van maar liefst 3900 boetiekjes zijn sfeervol versierd.

DAG 3 Brussel en terugreis
Manneken Pis heeft zijn kerstkleding al aan! De kerstmarkt in Brussel staat bekend om zijn verlichte reuzenrad, straatanimaties, draaimolens, vele kersttradities en de ijsbaan. De kerstmarkt telt ruim 240 chalets op het Sint-Katelijneplein en de Vismarkt en vormt hiermee de grootste kerstmarkt van België. Er klinkt gezellige muziek en er zijn speciale optredens van folkgroepen. Aan het einde van de middag vertrekken we richting Nederland. Onderweg hebt u de gelegenheid om iets te eten, alvorens u met onze servicelijn naar de opstapplaats wordt gebracht

gratis woonbrochures

gratis roomplanner
Gratis woonbrochuresInterieuradvies