wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Landgoedfair 2017

 
Woning te koop aanbieden
Gratis keukenboek
woonbeurzen, landgoedfair, augustus
16 t/m 20 augustus 2017: Landgoedfair. Tijdens de Landgoedfair presenteren 180 stands leuke, lekkere en stoere producten voor het buitenleven. Sommige zijn er al voor de 20e keer, maar er is ook een grote groep nieuwe stands met verrassende producten.

De culinaire weide is dit jaar groter dan ooit. Nieuw dit jaar is dat er te plekke gesmuld kan worden van de lekkernijen van de stands, op een gezellig terras. De catering van het landgoed wordt voor een groot deel verzorgd vanuit, in bonte kleuren geschilderde, food trucks. Rustig genieten van overheerlijke lunchgerechten kan ook onder de boom op het terras van de Nieuwe Refter of uitkijkend op de demo-ring. Om de zomerse sfeer te verhogen is er elke dag een bandje dat live muziek maakt.

Bezoekers kunnen nog meer zelf meemaken dan anders, zoals zelf op de bok van een menwagen of rijden over een ruig parcours met een Land Rover in de stoere mannen weide. Kinderen kunnen ravotten in de natuurlijke speeltuin, draaien in de zweefmolen of kijken naar het leuke poppentheater.

gratis woonbrochures

gratis roomplanner


Gratis woonbrochures