Tijdens het Brussels Interior Event kunnen deco-professionals op de Trade Mart in Brussel terecht om inspiratie op te doen. Talloze exposanten staan er paraat om hen naadloos te demonstreren welke merken het aankomend seizoen zullen imponeren.

De nieuwste collecties op het gebied van Kitchen & Dinner, D-Street (design & gifts) en In & Outdoor Decoration worden 3 dagen in augustus en 3 dagen in september tentoongesteld

Ontdek zowat 500 merken vertegenwoordigd door 95 exposanten. Voor meer informatie bezoek de website van Trademart Brussel

All4Home, vakbeurs voor decoratie, bloemen en geschenken is uitgegroeid tot een vaste waarde in het Belgische beurzenlandschap.
De beurs vindt plaats van zondag 27 tot dinsdag 29 augustus 2017 in Paleis 11 van Brussels Expo. Zondag en maandag is de beurs geopend van 10:00 tot 18:00. Dinsdag is de beurs geopend van 10:00 tot 17:00.

All4Home is een beurs voor en door professionals. Dit wil zeggen dat enkel bedrijven (met een geldig BTW-nummer) deze beurs kunnen bezoeken.

Voor meer informatie bezoek de website van All4home

TrendZ is het grootste inkoopmoment voor de retail en detailhandel uit de Benelux. De inkoopbeurs bestaat uit een breed platform aan segmenten. Denk bijvoorbeeld aan home & Living, garden & outdoor, stationery, flowers, accessories, beauty, fashion etc.

Met tweemaal per jaar een groots opgezet inkoopmoment – in het voor- en najaar – is TrendZ het ideale event om uw nieuwste assortiment te presenteren/verkopen óf om als retailer uw inkopen te doen.

Wilt u als exposant of bezoeker tijdens TrendZ aanwezig zijn? De beurs vindt op de volgende locaties en datums plaats:

Gorinchem Najaar - 27, 28 en 29 augustus 2017
Gorinchem Voorjaar - 14, 15 en 16 januari 2018

Van 16 t/m 20 augustus 2017 organiseert Heerlijkheid Mariënwaerdt de jaarlijkse Landgoedfair. Een buitenevenement waarbij iedereen samen kan genieten van alles wat het goede buitenleven te bieden heeft.

Op de Landgoedfair staan ruim 190 standhouders met originele artikelen voor in en om het huis, bijzondere kleding en tal van accessoires. Nieuw dit jaar is het foodfestival ‘Samen genieten’. Uit kramen en busjes presenteren hippe ondernemers hun huisgemaakte, biologische en verse producten. Workshops, demonstraties en leuke kinderactiviteiten zorgen ervoor dat iedereen zich vermaakt op de Landgoedfair. U kunt mee met een rondleiding door het Grote Huis Mariënwaerdt, 
of kijken naar demonstraties met paarden, roofvogels, honden en nog veel meer. Even buiten het fairterrein wordt op zaterdag 19 augustus een echte Hollandse rundveeshow gehouden: de ‘Dairy Fair Mariënwaerdt’. De mooiste Frisian-Holsteiner wordt verkozen tot ‘barones’.

Op vrijdag 18 augustus vindt de Seasons jamwedstrijd plaats en op zondag 21 augustus een spannende barbecue challenge. Doe mee en geniet samen van een heerlijke dag op landgoed Mariënwaerdt!