wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Woonbeurzen april 2017

 
Exclusive Spring FairExclusive Spring Fair
Tijdens het aankomende Paasweekend vindt op het landgoed van Kasteel Groeneveld in Baarn de nieuwe binnen – buitenbeurs Exclusive Spring Fair plaats. Een unieke woon- & lifestylebeurs waarbij het volledige kasteel is omgetoverd tot een spannende pop-up departmentstore.
Lees meer
Tuin & LifestyleTuin & Lifestyle
Van donderdag 14 tot en met zondag 17 april 2016 vindt in Rotterdam Ahoy de consumentenbeurs Tuin & Lifestyle plaats met een immens aanbod van al hetgeen op tuin- en lifestyle van toepassing is!
Lees meer
gratis woonbrochures
Gratis woonmagazine
Kom in de kas 2017Kom in de kas 2017
Op 1 en 2 april 2017 is het feest in de Nederlandse kassen. In dit weekend wordt Kom in de Kas voor de 40e keer georganiseerd en kan iedereen komen kijken hoe alles groeit en bloeit achter het glas van de kas.
Lees meer
NVM openhuizendagNVM openhuizendag
Interesse in een nieuwe woning? De eerstvolgende NVM Open Huizen Dag is op Zaterdag 1 april 2017 Op deze dag kunt u tussen 11.00 en 15.00 uur veel huizen bezoeken
Lees meer
Museumweek 2017Museumweek 2017
Van 18 tot en met 26 april staat tijdens de Nationale Museumweek een enorm cultureel kapitaal dat van ons allemaal is, in de schijnwerpers. U kunt het ontdekken door verrassende initiatieven, binnen en buiten de muren van het museum. Dichterbij dan je denkt!
Lees meer
gratis roomplanner
Salone del Mobile 2017Salone del Mobile 2017

De Salone del Mobile in Milaan is hét designwalhalla voor internationale ontwerpers, merken, (interieur)architecten en interieurbladen. Het nieuwste van het nieuwste, het beste van het beste en het mooiste van het mooiste is er te vinden.

Lees meer
gratis woonbrochures

gratis roomplanner


Gratis woonbrochures