De Euroluce in Milaan is hét designwalhalla voor internationale ontwerpers, merken, (interieur)architecten en verlichting. Het nieuwste van het nieuwste, het beste van het beste en het mooiste van het mooiste is er te vinden. De volgende editie van deze beurs is 17 April tot 22 April 2018. Deze wordt gelijktijdig met de Salone del Mobile gehouden in Milaan.

 Met bijna 40.000 vierkante meter tentoonstellingsruimte en 485 van de beste exposanten in de sector, waarvan de helft buitenlandse, is de International Lighting Exhibition erkend als de wereldwijde verlichtings tentoonstelling waar technologische innovatie en designcultuur centraal staan.

Ook in 2018 zetten we, tijdens de vierde Nationale Museumweek, ons cultureel erfgoed, onze museale schatten, kortom: #OnsEchteGoud een week lang extra in de schijnwerpers! De Museumweek vindt in 2018 plaats van maandag 9 april tot en met zondag 15 april. Meer informatie over de invulling van de week volgt later dit jaar.

Opgericht in 1974, loopt de International Kitchen Furniture beurs gelijk met de Salone del Mobile in Milaan. EuroCucina presenteert het allernieuwste op het gebied van hoogwaardige keukens, de laatste keukentrends en de nieuwste keukensnufjes.

In 2018 vind de EuroCucina plaats van 17 tot en met 22 april
Voor meer informatie bezoek de website van de EuroCucina

De de Salone del Mobile is een van de grootste europese meubelbeurzen, gehouden in Milaan, waar het allernieuwste op het gebied van meubels en design tentoongesteld wordt. Meer dan 2000 exposanten tonen op meer dan 200.000 vierkantementer het nieuwste neusje van de zalm. Voor de echte interieurliefhebber een must om deze beurs een keertje te bezoeken.

In 2018 vind de Salone del Mobile Milano plaats van 17 tot en met 22 april
Voor meer informatie bezoek de website van de Salone del Mobile.

Kom in de Kas is het jaarlijkse publieksevenement van de Nederlandse glastuinbouw. In 1977 was Kom in de Kas een regionale gebeurtenis. Na een recordaantal van 228.000 bezoekers in het jubileumjaar 2002 steeg Kom in de Kas naar de respectabele achtste plaats van de Top 10 Landelijke Evenementen (bron: ReSpons Evenementen Top 100 2003).

Tijdens Kom in de Kas openen ruim 200 glastuinders (groenten-, bloemen- en plantentelers) hun deuren. Het eerste weekend van april laten zij zien waar ze trots op zijn: de kunst van de teelt van mooie, verse, smakelijke, gezonde en veilige natuurproducten. De laatste jaren doen steeds meer andere agrarische bedrijven mee. Ook zetten talloze toeleveranciers hun poorten open. Kom in de Kas is méér dan een kijkje achter de schermen.

In 2018 vind Kom in de Kas plaats op 7 en 8 april.
Voor meer informatie bezoek de website van Kom in de Kas.

Zestig professionele vintage designhandelaren uit heel Europa keren op 7 + 8 april terug naar Amsterdam voor Design Icons 2018. Een divers aanbod van interieur objecten zal worden verkocht aan zowel de professional als het brede publiek: van beroemde klassiekers tot onbekend design, met Eames naast Mies van der Rohe en van Italian-chic tot stoer industrieel. 

Design Icons is een jaarlijks evenement in De Kromhouthal op het terrein van De Overkant. Deze voormalige scheepsmotorenfabriek is compleet gerenoveerd tot een karakteristieke evenementenlocatie. Gelegen in Amsterdam-Noord direct aan 't IJ, heeft men een prachtig uitzicht op het stadscentrum. De industriële uitstraling van De Kromhouthal laat de designs uit de 20e eeuw goed tot hun recht komen. 

Bezoek de website voor meer informatie

Als België’s meest toonaangevende beurs blijft Art Brussels bouwen aan haar profiel als een van “Europe’s foremost discovery fairs”, zoals vermeld in The New York Times. Art Brussels voegt iets nieuw toe aan de ervaring van een kunstbeurs door nadruk te leggen op kwalitatieve artistieke inhoud en verrassende, artistieke ervaringen. 

Tegelijk verwelkomt de beurs een groot aantal belangrijke, international gevestigde galeries waarvan veel opmerkelijke standen in PRIME en hoogstaande museale presentaties in REDISCOVERY. 

Art Brussels heeft steeds de nadruk gelegd op SOLO-presentaties zodat de bezoeker het werk van de artiest uitgebreider kan ontdekken.
Naast de presentaties van de galeries brengt Art Brussels een exclusief artistiek project, een uitgebreid programma van debatten, talks, etc. 

Elk jaar tijdens Art Brussels wordt de Europese hoofdstad the place to be voor kunstliefhebbers. Art Brussels biedt dus de unieke gelegenheid om de Brusselse artistieke rijkdom te ontdekken, die een thuis wordt voor steeds meer artiesten, galeries en curatoren van over de hele wereld.

Art Brussels vindt plaats van 19 - 21 april in Brussel.
Voor meer informatie bezoek de website artbrussels.com

Interesse in een nieuwe woning? De eerstvolgende NVM Open Huizen Dag is op Zaterdag 7 april 2018 Op deze dag kunt u tussen 11.00 en 15.00 uur veel huizen bezoeken
 
Direct een woning zoeken?
Kijk op Funda welke huizen meedoen met de NVM Open Huizen Dag (Open Huizen route) en stippel uw route uit.
 
Leuk huis gezien?
Schakel dan een NVM-aankoopmakelaar in. Hij of zij brengt u op de hoogte van de kansen die de huizenmarkt op dit moment biedt. Zoals een goede onderhandelingspositie en de verhoogde NHG.

Prikkel jouw zintuigen, prikkel jouw creativiteit, kom in beweging en neem deel aan deze succesvolle woonbeurs in Brabant! De toonaangevende Excellent Wonen & Leven beurs is in 12 jaar uitgegroeid tot een begrip; een event waar bedrijven graag hun diensten en producten willen presenteren en goed zaken kunnen doen.
De Excellent Woonbeurs in Eindhoven vind plaats van 19 tot en met 22 april in Eindhoven
 
Voor meer informatie en tickets, zie: www.excellenteindhoven.nl