wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Tuin & Sfeer 2017

 
Woning te koop aanbieden
Gratis keukenboek
woonbeurs, tuinbeurs, februari, 2017, tuin, sfeer, groningen
In 2017 viert Tuin & Sfeer haar 25 jarig jubileum! Een bezoek aan het grootste Noordelijke tuinevent biedt u alle inspiratie en informatie voor de tuin van uw dromen en buitenleven. Genieten, ontdekken en beleven.

Nergens in het noorden vindt u zoveel over tuinstijlen, voorjaarsbloeiers, de nieuwe collecties terrasmeubelen, nieuwe trends in bestrating, sierherkwerk, overkappingen, tuinhuisjes en blokhutten. Deskundige exposanten zijn u graag van dienst met hun expertise. Verder zijn er diverse themastraatjes, zoals Natuurlijk Tuinieren, De Eetbare Tuin en de Culinaire Proeverij. Op het Tuin- en Woonfestival zijn decoraties te vinden om tuin en huis op te vrolijken.

De Tulp: Voorjaarsbloem bij uitstek!

. . . is de invulling van het themaplein 2017. Van januari tot en met eind april is het tulpentijd. De vrolijkste bloem van Nederland is dan weer volop verkrijgbaar in haast alle kleuren en vormen. Op het themaplein kunt u talloze tulpen bewonderen. En ook voor het opdoen van ideeën voor eigen huis en/of tuin, is een bezoek aan dit vrolijk bloemenplein beslist de moeite waard. Kortom; uw voorjaarsgevoel begint op Tuin & Sfeer!

16 - 19 februari 2017 Martiniplaza Groningen

gratis woonbrochures

gratis roomplanner


Gratis woonbrochures