wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Paasmarkt

 
Interieuradvies nodig?
Verkoopstyling
gratis roomplanner

Jaarlijks organiseert Heerlijkheid Mariënwaerdt een Paasmarkt. Deze markt staat in het teken van puur en duurzaam eten en (buiten)leven Er zijn volop (biologische) lekkernijen en duurzame (voorjaars)producten verkrijgbaar voor huis, tuin en keuken. Bezoekers kunnen bovendien genieten van lekkere hapjes en drankjes, ook op het grote terras van Hofstede De Stapel(b)akker. Voor wie zelf aan de slag wil, zijn er diverse workshops met Paas- of voorjaarsthema. Kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin, op de skelterbaan en op het springkussen. Natuurlijk mogen zij ook paaseieren zoeken en even knuffelen met de paashaas.

De Paasmarkt wordt gehouden op het grasland bij De Stapel(b)akker. De ernaast gelegen Brasserie Marie is deze dagen ook geopend. Ter inspiratie voor de paasbrunch maken de chefs van Marie bijzondere hapjes. Op hetzelfde terrein bevindt zich de Landgoedwinkel, met landgoeddelicatessen, biologische ingrediënten, kookwaren, cadeauartikelen en nog veel meer.

De data voor 2014 zijn nog niet bekend

gratis woonbrochures

gratis roomplanner


Gratis woonbrochures