wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Woonbeurs highlights - Pagina: 1

 
Woontrends 2013Woontrends: Flora, fauna & fun!

Tijdens beurs Maison et Objet in Parijs heeft team Perscentrum Wonen heel wat pronkstukken gespot. Opvallend is het joie de vivre van nieuwe collecties, met veel kleur en vrolijke prints van flora en fauna.

lees meer
Jekyll  & HydeMilaan Designweek

Zwart en wit zijn in veel nieuwe collecties de basiskleuren, maar ook kleur is (nog steeds) evident. Sprankelende nieuwe accentkleuren als oranje, abrikoos, perzik, zalm

lees meer
Dutch DesignweekDutch Design Week

Tijdens de Dutch Design Week is Eindhoven een week lang het bruisende middelpunt van design-minded Nederland. Grote publiekstrekker is de Graduation Show van de Design Academy, waar in de praktijk de ontwerpers van morgen vandaag komen

lees meer
RubelliTrends uit Parijs

De beurs Maison et Objet in Parijs was een ware tijd- én wereldreis! Objecten, ontwerpen, kleuren, patronen en sferen namen ons mee naar verre landen en oude culturen. Bekijk de mooiste souvenirs van deze bijzondere reis.

lees meer
MeubelbeursTien signalementen uit Milaan!

Hout stond volop in de belangstelling in Milaan, en dan vooral in zijn meest pure vorm: bleek en blond. De ontwerpen gingen terug naar de essentie waarbij slechts de functionaliteit centraal staat.

lees meer
WoonbeursWoontrends op de Woonbeurs

Van 25 september tot en met 3 oktober 2010 vond de Woonbeurs Amsterdam plaats. Dit woonevenement werd bezocht door 80.000 woonliefhebbers. Ruim 300 woonprofessionals waren met nieuwe producten of presentaties op de beurs aanwezig.

lees meer
Fernando BrizioWoontrends uit Keulen

De eerste signalen voor een optimistisch toekomstbeeld zijn bevestigd tijdens IMM Cologne, de internationale woonbeurs die van 19 tot en met 24 januari heeft plaatsgevonden.

lees meer
BeursFrom London with Love

Het London Design Festival behelst meer dan 240 evenementen, presentaties en tentoonstellingen in beursgebouwen, musea, design- en modewinkels, pop-up stores, galeries, pakhuizen en leegstaande panden in de meest dure én de meest ongure buurten van London.

lees meer
Woontrends - New from London!	New from London!

Ieder jaar weer bruist Londen van de energie en creativiteit, met vooral veel jonge ontwerpers en vernieuwend design. Ook dit jaar was er veel te ontdekken

lees meer
MontisNoviteiten uit Keulen

Keulen 2011 liet een aantal opvallende ontwikkelingen zien, die we hier kort benoemen en illustreren aan de hand van een aantal nieuwe producten.

lees meer
WoontrendsParijs! Mode & Interieur

Mode- en interieurtrends lopen parallel als het gaat om kleuren, dessins en stoffen. De nieuwe collecties stoffen en behang zien we letterlijk terug op de catwalk van grote modemerken.

lees meer
WoontrendsMoois uit Parijs: Japan!

Pagodes, rijstpapieren lampen en lampionnen, theerituelen: een aantal steekwoorden die van toepassing zijn op alle Japanse invloeden die we zagen tijdens Maison et Objet.

lees meer
interieurtrendsMoois uit Parijs! Beestenboel

"De natuur" is een belangrijke en steeds terugkerende bron van inspiratie in interieurland maar accenten verschuiven daarbij steeds weer. Dit jaar vormt het dierenrijk een belangrijk thema.

lees meer
Daddy's Chair100% Design Huis

Tijdens de beurs 100% Design zagen we alle ingrediënten voor een moderne, comfortabele maar gestileerde woonkamer.

lees meer
woonbeurs100% fun 100% Design London

Het zijn vooral de presentaties van jonge, creatieve ontwerpers die deze beurs elk jaar opnieuw het bezoeken waard maakt. Het Designersblock waar jong talent zich presenteert nam dit jaar zelfs voor het eerst een eigen hal in beslag. Op het gebied van hedendaags wonen en design zijn hier nieuwe trends te spotten. 

lees meer
gratis roomplanner


Gratis woonbrochures