wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Woonbeurs highlights

 
Woontrends 2014 UtilityWoontrend Utility

Er was eens goed rondgekeken in het werkschuurtje, zo leek het. Gereedschappen, bouwmaterialen en zelfs de werkbank werden in een designjasje gestoken en zo geschikt gemaakt voor in huis.

Lees meer
Dutch Design WeekDutch Design Week favorieten

Negen dagen lang staat Eindhoven in het teken van design. Zowel jong talent als de gevestigde orde laten tijdens de Dutch Design Week zien waarom Nederlands design zo goed is.

Lees meer
Gratis keukenboek
gratis roomplanner
London Design Festival 2013London Design Festival 2013

We vieren eenvoud en expressie! Zo zijn meubelen (ogenschijnlijk) versimpeld, maar de gebruikte materialen zijn des te mooier, duurzamer en prachtig afgewerkt. In dit beurssignalement aandacht voor de meest opvallende ontwikkelingen: messing, cartooneske prints en ontwerpen, draad- en stokachtige constructies, natuursteen en folk-invloeden met aandacht voor ambacht.

Lees meer
Neodko & DeyrolleNeodko & Deyrolle

Woon je het liefst volgens de laatste woonmodetrends dan richt je je huis in als een rariteitenkabinet vol opgezette dieren, geprepareerde insecten, schelpen, schedels en veren.

Lees meer
Cement Wood LampCement Wood Lamp

Naast marmer is ook beton een steensoort die in geen interieur mag ontbreken. En ook beton combineert heel mooi met hout.

Lees meer
Solarspot daglichtsysteem
Fly tableFly table

Deze eikenhouten salontafels zijn er in een lichte kleur en in donker, gerookt en geolied eiken en hebben een marmeren blad. Dat maakt ze helemaal ‘on trend’.

Lees meer
Petit FriturePetit Friture

Petit Friture is een Franse designfabrikant die samenwerkt met opkomend talent. Deze ontwerpers creëren producten die vernieuwend maar toch vertrouwd genoeg zijn om zonder probleem in huis te passen.

Lees meer
Siege CorbeilleSiege Corbeille
Dit fijne handgemaakte bankje is gemaakt voor één persoon. Het voelt als een mandje om lekker in weg te kruipen, terwijl het ontwerp je omarmt.
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Ralph Lauren HomeRalph Lauren Home

Ralph Lauren Home. Met subtiele industriële elementen, Aziatische invloeden en bloeiende bloemen in contrasterend oranje is klassiek hier ook heel modern.

Lees meer
Tuft van Povl KjerTuft van Povl Kjer

Shaggy haar, bont en wol zagen we in overvloed op de beurs. Maar juist voor dit grappige poefje vielen we als een blok.

Lees meer
8ung8UNG! van Klaar Prims

Het lijkt gaas, maar het is glas. Bijna onvoorstelbaar hoe vederlicht en fragiel deze schaal is. De Belgische Klaar Prims werkte tot tien jaar geleden als interieur ontwerper, tot ze besloot haar liefde voor glas serieus te nemen.

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
AA Stool AA Stool
De AA Stool kan gebruikt worden als schraag, als hoge kruk of, wanneer meerdere elementen aan elkaar worden geschoven, als tafel.
Lees meer
Moto wandlampMoto wandlamp

Moto wandlamp van Jean-Baptiste Fastrez voor Moustache Deze lamp maakte nogal wat los bij onze redactie door zijn overduidelijke verwijzing naar de motorhelm. “En hij is zo DAFT PUNK!!!!,” klonk het.

Lees meer
Milaan DesignweekMilaan designweek 2013

Verleidelijke en vrolijke kleuren, eenvoudige vormen met aandacht voor functie en comfort, natuurlijke materialen en nieuwe must haves zoals de mini-fauteuil, glaswerk en schommelstoelen.

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

gratis roomplanner


Gratis woonbrochures