wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Design District 2017

 
Gratis keukenboek
Woning te koop aanbieden
woonbeurs, design district, zaandam, beurs
Design District is hét trefpunt voor de interieurbranche in Nederland. De 15e editie van het vakevenement is op 7, 8 en 9 juni 2017 in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Op Design District tonen zo’n 160 fabrikanten, agenten, importeurs en ontwerpers hun nieuwste en beste producten op het gebied van meubilair, verlichting, sanitair, materialen, vloeren en textiel. Ook vakbladen, magazines en brancheverenigingen zijn vertegenwoordigd. Een adviescommissie waakt over de kwaliteit van het evenement. De getoonde producten worden geselecteerd op designgehalte en innovatie.

Design District is een evenement voor de interieurprofessional. Iedereen die zich bezighoudt met interieur en design, zoals architecten, interieurarchitecten, ontwerpers, retailers, facility managers etc. is gedurende 3 dagen welkom om Design District te bezoeken. De laatste dag, vrijdag 9 juni, zijn ook studenten en particulieren van harte welkom.

Design District 2017 vindt plaats in de monumentale Van Nelle Fabriek in Rotterdam. De oude koffie- en tabakfabriek en omgeving vormen het decor voor deze 15e editie. De in de jaren ’20 ontworpen en gebouwde fabriek is opvallend en karakteristiek, en heeft sinds kort zelfs de status van UNESCO werelderfgoed!

gratis woonbrochures

gratis roomplanner


Gratis woonbrochures