wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Paasmarkt 2017

 
Woning te koop aanbieden
Gratis keukenboek
paasmarkt, beesd, landgoeddelicatessen, biologische ingrediƫnten, kookwaren, cadeauartikelen

Deze markt staat in het teken van puur, vintage en hip (buiten)leven en eten. Er zijn volop (biologische) lekkernijen en duurzame (voorjaars)producten verkrijgbaar voor huis, tuin en keuken. Bezoekers kunnen bovendien genieten van lekkere hapjes en drankjes, ook op het grote terras van Hofstede De Stapel(b)akker. Voor wie zelf aan de slag wil, zijn er workshops met Paas- of voorjaarsthema. Kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin, op de skelterbaan en op het springkussen. Natuurlijk mogen zij ook even knuffelen met de paashaas.

De Paasmarkt wordt gehouden op de weide naast De Stapel(b)akker. De ernaast gelegen Brasserie Marie is deze dagen ook geopend voor zowel lunch als (Paas)diner. Op hetzelfde terrein bevindt zich de Landgoedwinkel, met landgoeddelicatessen, biologische ingrediënten, kookwaren, cadeauartikelen en nog veel meer.

gratis woonbrochures

gratis roomplanner


Gratis woonbrochures