wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Woonbeurzen 2017 - 2018 - Pagina: 2

 
Beleef Landleven 2017Beleef Landleven 2017
Beleef Landleven, hét evenement voor iedereen die van buitenleven houdt. Beleef Landleven van vrijdag 8 t/m zondag 10 september van 10.00 - 17.00 uur in het idyllische Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem.
lees meer
100% design London100% design London

100% Design is de grootste designbeurs in Engeland en trekt jaarlijks meer dan 25000 bezoekers. Het zijn vooral de presentaties van jonge, creatieve ontwerpers die deze beurs elk jaar opnieuw het bezoeken waard maakt. Op het gebied van hedendaags wonen en design zijn hier nieuwe trends te spotten.

lees meer
MOWMOW 2017

MOW is dé meubelbeurs van Duitsland. U kunt er terecht voor alle grote meubelmakers en designers van Duitsland. Maar ook internationale ontwerpers.

lees meer
Bloem & Tuin Bloem & Tuin 2017
Kronkelige bospaden, groene tuinen, geurende bloemen, zoemende beestjes en mooie open plekken vormen het prachtige decor van het evenement; Bloem & Tuin in Nuenen. Op Landgoed Gulberg viert Bloem & Tuin in 2017 zijn 24ste editie van vrijdag 21 juli t/m zondag 30 juli 2017.
lees meer
Nationaal Open Tuinen WeekendNationaal Open Tuinen Weekend
Op zaterdag 17 en zondag 18 juni 2017 vindt het jaarlijkse, landelijke Groei & Bloei Open Tuinen Weekend plaats.
lees meer
Farm & Country FairFarm & Country Fair
De Farm & Country Fair is echt belevenisfestival. De landelijke locatie, gevarieerde winkeltjes, honderden serieuze en ludieke activiteiten, bijzondere shows, creatieve aankleding en gastvrije sfeer zorgen ervoor dat iedereen die graag buiten wil zijn, een heerlijke dag beleeft.
lees meer
Fleurig 2017Fleurig 2017

Op Fleurig 2017 is er op gebied van tuinproducten van alles te zien, zelf uit te proberen, te voelen, te ervaren en kunt u zich vrijblijvend door de vele aanwezige vakmensen laten informeren.

lees meer
KunstRAIKunstRAI 2017
De KunstRAI is de langstlopende kunstbeurs voor hedendaagse autonome en toegepast kunst van Nederland: een publieksbeurs met ruim zeventig hoogstaande galerieën die de diversiteit, kwaliteit en pluriformiteit van het rijke Nederlandse aanbod van hedendaagse beeldende kunst
lees meer
Wonen & Leven Beurs in MaastrichtWonen & Leven Beurs in Maastricht
MECC Maastricht haalt met de Excellent Beurs het mooiste woonevenement van Nederland naar de mooiste stad van Nederland. MECC Maastricht is befaamd om de diverse hoogwaardige beurzen die er jaarlijks georganiseerd worden.
lees meer
LentefairDvhN LenteFair
De LenteFair doet jaarlijks de Tuinen van Frederiksoord aan, door velen bestempeld als één van de mooiste plekjes van Drenthe. 13 en 14 mei 2017
lees meer
SummerfairSummerfair 2016
Summer Fair, een sfeervol en kleurrijk evenement met zomerse producten, passend in deze tijd van het jaar en opgesteld in een natuurlijke omgeving. Naast ruim 110 exposanten treft u een vol programma met heerlijke proeverijen, entertainment en leuke demonstraties. Een insprirerend Pinksteruitje in een sfeervolle happening van de buitenlucht.
lees meer
Kopersmaandag MeubelhartKopersmaandag Meubelhart

Meubelhart Beusichem is het bruisende hart van de meubelvakhandel in Nederland. Hier vindt u meer dan 70 exposanten die samen garant staan voor een veelzijdig aanbod van tal van meubels in de meest uiteenlopende soorten en stijlen

lees meer
Lentiade 2017Lentiade 2017
De 8e editie van de voorjaarsfair Lentiade wordt op zaterdag 6 & zondag 7 mei 2017 gehouden in de Poort van Heusden aan de rand van Drunen en Nieuwkuijk, bij velen bekend als het voormalig Land van Ooit.
lees meer
Dag van de ArchitectuurDag van de Architectuur 2017
In het weekend van vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 juni 2017 is het Dag van de Architectuur. viert Nederland de Dag van de Architectuur. In dat weekend staat het belang van architectuur in de schijnwerpers. Veel dorpen en steden bieden een programma van lezingen, debatten, rondleidingen, tentoonstellingen en excursies of stellen gebouwen open.
lees meer
Hollandsch fabrikaat 2016Hollandsch fabrikaat

Een groot aantal Hollandsche Meubelfabrikanten presenteren voor de 8e keer Hollandsch fabrikaat, editie 20156

lees meer
Design District Design District 2017
Zoals inmiddels alom bekend is 100% Design in Nederland voortgezet onder de naam Design District. De volgende editie van het vakevenement staat gepland op woensdag 1, donderdag 2 en vrijdag 3 juni 2016 bij Taets op het Hembrugterrein.
lees meer
Living KitchenLiving Kitchen 2017

De volgende editie van Living Kitchen wordt gehouden van 16-22 januari 2017 Een vak en consumentenbeurs die gehouden wordt in Keulen (Duitsland) met koken als onderwerp LivingKitchen is het nieuwe internationale keuken evenement. Een vak en consumentenbeurs die gehouden wordt in Keulen (Duitsland) met koken als onderwerp

lees meer
All for HomeAll for Home 2017
All4Home wordt georganiseerd in Brussel Expo, het grootste en meest centraal gelegen evenementcomplexen in België.
lees meer
LandgoedfairLandgoedfair 2017
16 t/m 20 augustus 2017: Landgoedfair. Tijdens de Landgoedfair presenteren 180 stands leuke, lekkere en stoere producten voor het buitenleven. Sommige zijn er al voor de 20e keer, maar er is ook een grote groep nieuwe stands met verrassende producten.
lees meer
Maison& Objet ParijsMaison& Objet Parijs

Tijdens Maison & Objet, het jaarlijkse woon- en designevenement in Parijs, presenteert de volledige interieurbranche zijn nieuwste collecties, met veel textiel, meubilair en accessoires.

lees meer
Kerstfair 2013Kerstfair 2013

Van 12 tot en met 15 december vindt de 12e Kerstfair op Heerlijkheid Mariënwaerdt plaats. Het landgoed is sprookjesachtig door de prachtige kerstdecoraties, kampvuren, kerstbomen, kaarsen, lichtjes en sfeervol verlichte gevelhuisjes.

lees meer
kerstmarktKerstshoppen in Limburg

Een afwisselende reis naar de steden Maastricht, Luik, Valkenburg en Hasselt met leuke bezienswaardigheden en de mogelijkheid om te kerstshoppen!

lees meer
KerstmarktKerstshoppen in Brussel

Twee dagen in winterse sferen cultuur proeven en kerstinkopen doen in de Belgische hoofdstad Brussel! Vanaf 30 november barst de Winterpret helemaal los!

lees meer
La Table SfeerbeursLa Table 2016

La Table sfeerbeurs Naarden staat bekend om haar opvallend originele exposanten van hoge kwaliteit en de grote stroom bezoekers die ieder jaar weer deze lifestylebeurs met een gemoedelijke sfeer bezoeken.

lees meer
gratis roomplanner


Gratis woonbrochures