wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Woonbeurzen 2017 - 2018 - Pagina: 1

 
Bouwbeurs 2017Bouwbeurs 2017

De BouwBeurs is dé tweejaarlijkse ontmoetingsplaats voor bouwend Nederland. De volgende editie vindt plaats in 2017

lees meer
Maison & ObjetMaison & Objet

Tijdens Maison & Objet, het twee jaarlijkse woon- en designevenement in Parijs, presenteert de volledige interieurbranche zijn nieuwste collecties, met veel textiel, meubilair en accessoires.

lees meer
Kunst & AntiekweekendKunst & Antiekweekend
Het Kunst & Antiek Weekend Naarden opent van 26 t/m 29 januari 2017 voor de 20ste keer haar deuren in de imposante Grote Kerk van Naarden-Vesting.
lees meer
Wonen 2017Wonen 2017
Van 28 januari tot en met 5 februari 2017 Nekkerhal Mechelen Centraal gelegen in België, de meest bezoekersvriendelijke bouw- en interieurbeurs.
lees meer
Inkoopvakbeurs TrendzInkoopvakbeurs Trendz 2017
TrendZ Voorjaarsbeurs Gorinchem geldt als hét inspiratiepunt voor de complete detailhandel uit Nederland, België en het Duitse grensgebied. 15, 16 en 17 januari 2017
lees meer
Vakbeurs DomotexVakbeurs Domotex 2017

Ontdek van 16 - 19 Januari 2017 de magie van de trends en texturen, innovatie en nieuwe ideeën. Op Domotex HANNOVER. S werelds grootste vakbeurs voor vloerbedekking is een absolute "must" voor uw agenda.

lees meer
Imm CologneImm Cologne 2017
De imm cologne (Keulen) zet zet van 16 - 22 januari 2017 de woonwerelden van morgen in scène. Het gehele spectrum van het internationale aanbod op het gebied van meubel- en interieurdesign wordt hier op één locatie bijeengebracht.
lees meer
Landleven WinterLandleven Winter
Op 17 en 18 december 2016 is de tweede editie van ons knusse winterevenement Landleven Winter. Met een sfeervolle markt, workshops, schoonrijders, midwinterhoornblazers, dieren en nog veel meer.
Landleven Winter
Kerst op landgoed KeukenhofKerst op landgoed Keukenhof
Kerst op Landgoed Keukenhof opent haar deuren voor iedereen De leukste en grootste kerstfair van de Bollenstreek, dit jaar vrij toegankelijk
lees meer
Kerstfair 2016Kerstfair 2016
Van 10 t/m 13 december vindt de Kerstfair op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt plaats. Het landgoed is sprookjesachtig door de prachtige kerstdecoraties, kampvuren, kerstbomen, kaarsen, lichtjes en sfeervol verlichte gevelhuisjes.
lees meer
Dickens FestijnDickens Festijn

De 19e eeuwse Engelse stad van Charles Dickens herleeft in volle glorie in het centrum van Deventer. In het historische Bergkwartier komen ruim 900 personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver tot leven: van Scrooge tot Oliver Twist, van Mr. Pickwick tot Christmas Carol Singers, van weeskinderen tot dronkaards, van kantoorklerken tot deftige lieden.

lees meer
Gouda bij kaarslichtGouda bij Kaarslicht

Gouda bij Kaarslicht is een prachtig lichtfeest en hèt begin van de Kerstperiode.

lees meer
Gratis naar Elle DecorationGratis naar Elle Decoration
Deze winactie is helaas afgelopen. 
lees meer
Margriet Winter FairMargriet Winter Fair
Margriet Winter Festival is het grootste overdekte winterfeest van Nederland met allerlei leuke activiteiten, shops, diverse optredens, workshops, modeshows en nog veel meer.
Margriet Winter Fair
Beurs Domotica & Slim wonenDomotica & Slim wonen 2016
Dit jaar opent Smart Homes de deuren van het Evoluon op woensdag 16 en donderdag 17 november voor twee dagen vol technologie en innovatie in het thema: Beyond Big Data. Met inmiddels tien edities achter de rug is De Smart Homes Beurs Domotica & Slim Wonen uitgegroeid tot hét vak- en netwerkevenement in deze branche.
lees meer
Meubelbeurs BrusselMeubelbeurs Brussel 2016
Begin november is een vaste afspraak op de agenda van de Europese meubelsector. Voor november 2016 staat 6 tot en met 9 november ingevuld met “Meubelbeurs Brussel”. Jaar na jaar is het een evenement dat niet ontgoochelt, integendeel.
lees meer
Woonbeurs Amsterdam vtwonen & designbeurs 2017
Van 3 tot en met 8 oktober 2017 ben je van harte welkom in de RAI Amsterdam voor het grootste woonevenement van Nederland.
lees meer
Dutch DesignweekDutch Designweek 2017
Elk jaar in oktober vindt in Eindhoven de negendaagse Dutch Design Week (DDW) plaats. In 2017 vind de Dutch Designweek plaats van 21-29 oktober
lees meer
Eigen Huis (Ver)Bouwen + InrichtenGratis naar Eigen Huis 2017
Van Van 17 t/m 19 maart 2017 ben je van harte welkom in Jaarbeurs Utrecht voor de voorjaarseditie van Beurs Eigen Huis. De grootste beurs van Nederland voor iedereen met bouw- en verbouwplannen.
Win gratis kaarten
Beleef Landleven 2017Beleef Landleven 2017
Beleef Landleven, hét evenement voor iedereen die van buitenleven houdt. Beleef Landleven van vrijdag 8 t/m zondag 10 september van 10.00 - 17.00 uur in het idyllische Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem.
lees meer
100% design London100% design London

100% Design is de grootste designbeurs in Engeland en trekt jaarlijks meer dan 25000 bezoekers. Het zijn vooral de presentaties van jonge, creatieve ontwerpers die deze beurs elk jaar opnieuw het bezoeken waard maakt. Op het gebied van hedendaags wonen en design zijn hier nieuwe trends te spotten.

lees meer
MOWMOW 2017

MOW is dé meubelbeurs van Duitsland. U kunt er terecht voor alle grote meubelmakers en designers van Duitsland. Maar ook internationale ontwerpers.

lees meer
Bloem & Tuin Bloem & Tuin 2017
Kronkelige bospaden, groene tuinen, geurende bloemen, zoemende beestjes en mooie open plekken vormen het prachtige decor van het evenement; Bloem & Tuin in Nuenen. Op Landgoed Gulberg viert Bloem & Tuin in 2017 zijn 24ste editie van vrijdag 21 juli t/m zondag 30 juli 2017.
lees meer
Nationaal Open Tuinen WeekendNationaal Open Tuinen Weekend
Op zaterdag 17 en zondag 18 juni 2017 vindt het jaarlijkse, landelijke Groei & Bloei Open Tuinen Weekend plaats.
lees meer
gratis roomplanner


Gratis woonbrochures