wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Woonbeurzen 2017 - 2018

 
PaasmarktPaasmarkt 2017

Ook in 2017  organiseert Heerlijkheid Mariënwaerdt  een Paasmarkt. Deze markt staat in het teken van puur, vintage en hip (buiten)leven en eten.

Lees meer
Second Home 2017Second Home 2017
U droomt van een tweede woning ergens in binnen- of buitenland. Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie.
Lees meer
gratis roomplanner
Interieuradvies nodig?
Batibouw 2017Batibouw 2017
De volgende editie van BATIBOUW vindt plaats van 16 februari t.e.m. 26 februari 2017. We zien jullie dan!
Lees meer
Wonen&CoWonen&Co 2017
Wonen&Co vormt MartiniPlaza op donderdag 16 tot en met zondag 19 maart om tot een tijdelijk paleis met ballen. Wonen&Co de beurs komt met het kortste thema in de rijke historie van de woonbeurs, namelijk Lef.
Lees meer
Excellent Wonen & Leven BeursExcellent Wonen & Leven 2017
De toonaangevende Excellent Wonen & Leven beurs is in 11 jaar uitgegroeid tot een begrip, een evenement waar bedrijven graag hun diensten en producten willen presenteren en goede zaken kunnen doen.
Lees meer
Gratis woonmagazine
Home & Interior BeursDe woonindustrie 2017
Noteer nu alvast de data van de Voorjaars VAKbeurs in februari 2017. Van zondag 12 februari t/m woensdag 15 februari 2017 verwelkomen wij u graag op onze Voorjaars VAKbeurs.
Lees meer
Tuinidee 2017Gratis naar Tuinidee 2017
Deze winactie is afgelopen. Kijk snel of je gewonnen hebt!
Lees meer
Stockholm Furniture & Light FairStockholm Furniture & Light Fair

7 - 11 februari 2017. Stockholm Furniture & Light Fair is 's werelds grootste ontmoetingsplaats voor Scandinavische meubels en verlichting design, met meubilair voor zowel woningen als openbare ruimte

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Art RotterdamArt Rotterdam
9 - 12 februari 2017. De 18e editie van Art Rotterdam zal u wederom vier dagen lang onderdompelen in de nieuwste ontwikkelingen binnen de beeldende kunst.
Lees meer
Intirio Intirio 2017

 Dé vakbeurs met een gevarieerd totaalaanbod aan interieurdecoratieen huislinnen voor de BeNeLux, Noord-Frankrijk en Duitsland, is uitgegroeid tot het niet te missen festijn voor de interieurprofessional.

Lees meer
Raw Art FairRotterdam Contemporary Art Fair
De 6e editie van Rotterdam Contemporary Art Fair vindt plaats in het World Trade Center in Rotterdam, tijdens de Rotterdam Art Week, samen met Art Rotterdam en andere evenementen.
Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Tuin & Sfeer 2017Tuin & Sfeer 2017
In 2017 viert Tuin & Sfeer haar 25 jarig jubileum! Een bezoek aan het grootste Noordelijke tuinevent biedt u alle inspiratie en informatie voor de tuin van uw dromen en buitenleven. Genieten, ontdekken en beleven.
Tuin & Sfeer
HuishoudbeursHuishoudbeurs 2017
De Huishoudbeurs is van zaterdag 18 t/m zondag 26 februari 2017 in RAI Amsterdam. Koop nu alvast je kaarten met korting
Lees meer
ShowupshowUP 2017
showUP is dé vakbeurs voor Home & Gift. De eerstvolgende editie zal plaatsvinden op 5 & 6 februari 2017, wederom in de Expo Haarlemmermeer.
Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

gratis roomplanner


Gratis woonbrochures