wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Win een overnachting met LeDorm

 
Slaapkamer ontwerpen
Gratis keukenboek
slaapkamer, bed, LeDorm, overnachting
De winnaar is geworden: Heidi van Heck uit Oudenbosch. Gefeliciteerd met de gewonnen prijs, je ontvangt van ons een persoonlijk bericht.


LeDorm-bedden vierde onlangs haar 30 jarig bestaan in Nederland en om dit te vieren mag Wonenonline.nl een geheel verzorgde overnachting weggeven om zelf het LeDorm bed te ervaren. Wil jij een keertje proefslapen op deze ambachtelijke bedden lees dan snel verder.....

In 1986 besloten een aantal slaapexperts de handen ineen te slaan met als doel een eerlijke collectie matrassen en boxsprings te ontwikkelen. Zo werd in het najaar van 1986 in eerste instantie de MeesterCollectie geïntroduceerd. Een ambachtelijk en duurzaam in Nederland geproduceerde slaapcomfortcollectie. De naam werd in de loop der jaren veranderd en de collectie geperfectioneerd tot de LeDorm-bedden die we nu kennen. Deze zijn van exclusieve kwaliteit en buitengewoon comfort, en zijn geproduceerd met alleen de beste materialen uit de natuur, zoals Heveair®-natuurlatex, zijde, bamboe, kasjmier en thermowol.

Er zijn geen voorraden; elk bed is uniek en wordt handgemaakt in de fabriek in Nederland op basis van de persoonlijke wensen van de klant. Bij het samenstellen van het bed kan desgevraagd een keuze gemaakt worden uit het assortiment van matrassen, boxsprings, hoofdkussens, dekbedden, kleuren, stoffen, materialen en accessoires. Wanneer het bed helemaal gereed is wordt het voorzien van een leren label met eigen naam. Daarom: al 30 jaar persoonlijk slapen.

WIN EEN NACHT PROEFSLAPEN OP EEN LeDorm BED

Wil jij wel eens ervaren hoe het slaapt op een ambachtelijk bed van LeDorm en ook nog eens op een prachtige, bijzondere en bovenal idyllische locatie? Doe dan mee met onze winactie! Wij mogen voor 2 personen een geheel verzorgde overnachting verloten bij Bed&Breakfast “De Boereplaats” in Waarland. Tijdens deze overnachting kun je het LeDorm bed zelf ervaren en proefslapen op deze ambachtelijke bedden. Het enige wat we van je vragen is om achteraf een stukje te schrijven en je ervaringen te delen. Heb jij hier wel oren naar? Schrijf je dan middels onderstaand formulier in voor onze nieuwsbrief en geef hierbij aan waarom juist jij deze overnachting zou moeten winnen. 

Informatie en voorwaarden
- De overnachting bestaat uit 1 overnachting voor 2 personen en vind plaats elke week van maandag tot en met donderdag (in overleg)
- Een heerlijk biologisch ontbijt is inbegrepen bij de overnachting.
- De winnaar schrijft een review over de ervaringen met LeDorm met een foto
- De overnachting is niet inwisselbaar voor contanten of overdraagbaar op derden
- De winactie loopt tot eind februari 2017
- Vervoer naar de Boereplaats is op eigen gelegenheid en kosten
- De overnachting is geheel op eigen risico. Wonenonline kan niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele calamiteiten tijdens of voor/na de overnachting

 

gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner