wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Win een bewegende klok

 
gratis woonbrochures
Gratis keukenboek
bewegende klok, NeXtime
De winnaars zijn geworden:
Erik van de Boom uit Nieuwendijk en Britte Groenewoud uit Steenwijk
Van harte met de gewonnen prijs. Je ontvangt een persoonlijk bericht.

Niet gewonnen? Check onze nieuwe winactie waarin je kans maakt op het gloednieuwe Scandinavische woonmagazine Scandinavian Living. Klik hier voor de winactie.Even serieus... heb je ooit een klok zien bewegen zoals deze van NeXtime? Wat je ondertussen misschien al weet, is dat wij iedere keer weer gefascineerd zijn hoe getalenteerd en innovatief ontwerpteam van NeXtime is! Wederom is er een onweerstaanbare klok ontworpen door de té gekke 3D ontwerper – Zoltan B. Kecskeméti.

We nemen je mee in dit nieuwe concept:
Het is een klok die ronddraait met moiré- effect.
Dit geeft een ongelooflijk gaaf resultaat!
Hij is leuk, perfect om te geven als cadeau en toch praktisch!

Nextime bewegende klok     Nextime bewegende klok

Voor de hopeloze romanticus
Het hart klopt hetzelfde, ongeacht hoe laat het wordt. Het is een perfect cadeau voor de liefde in je leven of doe hem jezelf cadeau en hang hem thuis aan de muur! Iedere seconde die voorbij gaat, is een seconde die je nooit meer terug krijgt.

Kijk ik naar een Superstar?
Vang een glimmende en schitterende ster voor iemand die het verdient om een ster te zijn, inclusief jezelf! Laat deze klok jou er constant aan herinneren dat je in jezelf geloofd en altijd het beste verdiend, want jij bent een ster!

Oh ja! De Evergreen Classic… met een twist!
Als jij ook nooit kunt kiezen tussen Romeinse of Arabische cijfers, krijg je ze nu beide tegelijkertijd! Als je op zoek bent naar een leuke en unieke klok, die toch klassiek is, is dit de klok die je zoekt.

 

gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner