In 2018 speelt de trend Urban Jungle nog steeds een belangrijke rol in het interieur. De botanische prints zijn nu ook leverbaar op de keramische tegels van Ornamenta.

Tropische sferen
Urban Jungle betekent groen, heel veel groen. Tropische planten en dieren op gordijnen, tapijten, meubels, behang zijn leuk in de lounge of lobby. In de badkamer, achter de bar en in de sauna zijn tegels de ideale ondergrond voor botanische prints.

Ornamenta_Jungle_002.jpg

Jungle Animaliér
Ornamenta combineert flora en fauna in de Jungle Animaliér tegelcollectie. Het dessin van de Flora Equatoriale is gemaakt met gemengde technieken van aquarel, potlood en inkt. Alle prints, ook de luipaard- en zebra designs zijn oneindig, ze lopen door op elke tegel. Ornamenta gebruikt een combinatie van zeefdruktechniek en Digital HD printing op de tegels met formaat 60x60 cm. De weelderige kleuren slingeren je de wildernis in.

Ornamenta
Ornamenta is een grote tegelfabrikant uit Italië die ambacht combineert met technologie. Het bedrijf creëert trendy keramische tegels met een twist. Met Ornamenta zijn tegels nooit meer saai.

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen